Trekhaak plaatsen

Zoals de naam al doet vermoeden, bent u bij Trekhaakcentrum aan het juiste adres om een trekhaak te laten plaatsen. De kosten voor een trekhaak monteren zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals het type trekhaak, het merk en model van de auto. Via onze trekhaak configurator kunt u bekijken welke trekhaak te plaatsen en ziet u de kosten voor de trekhaak. Heeft u uw kenteken niet bij de hand? Geen probleem. U kunt ook op het model van uw auto zoeken. Zo heeft u binnen no-time een antwoord op de vraag: wat kost een trekhaak onder een auto zetten?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Verschillende soorten trekhaken

Voor de aanschaf en het plaatsen van uw trekhaak kunt u kiezen uit verschillende trekhaken, namelijk:

  • Vaste trekhaak.
  • Afneembare trekhaak.
  • Wegklapbare trekhaak.
  • Camper trekhaak.

Trekhaakcentrum is specialist in het plaatsen van trekhaken en beschikt over een landelijk dekkend netwerk van vestigingen. Onze experts kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze. Naast trekhaken kunt u bij Trekhaakcentrum ook terecht voor kabelsets, fietsendragers en accessoires zoals een witte kentekenplaat of verloopstekkers.

Wat kost een trekhaak plaatsen?

De kosten voor een trekhaak plaatsen hangen af van het type trekhaak, de kabelset, verloopstekker, maar ook of u een witte kentekenplaat, caravanpakket of eventueel ook nog een fietsendrager wilt bestellen. Daarom kunt u op onze website zelf de kosten van een trekhaak plaatsen checken. Dit doet u door uw kenteken of merk en model in te voeren. Vervolgens ziet u de opties die u heeft voor uw auto, bestelbus of camper.

Een vaste trekhaak is de meest bekende optie. De prijs voor deze trekhaak is de meest eenvoudige en goedkoopste optie. De trekhaak prijs start vanaf € 319,-. Daarnaast is het de meest populaire optie bij klanten die een trekhaak intensief gebruiken.

De trekhaak kosten voor de montage van een vaste trekhaak op bijvoorbeeld een Audi A4 bedragen € 835,50 inclusief btw, montage, 13-polige aansluiting, verloopstekker 13- naar 7-polig en update van de boordcomputer. Daarnaast kunt u nog kiezen voor extra’s met bijkomende kosten.

Wat kost een trekhaak? De kosten zijn dus afhankelijk van het type auto, type trekhaak en eventuele extra’s. Bij Trekhaakcentrum zijn de trekhaak monteren kosten altijd al in de totaalprijs berekend, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Vul uw kenteken of model en merk in en krijg de kosten van de trekhaak inclusief montage prijzen te zien.

Prijs afneembare trekhaak laten plaatsen

Een afneembare haak is een mooie oplossing, omdat dat het meestal volledig onzichtbaar is na het afnemen. Daarnaast heeft u geen extra ruimte nodig met parkeren en is er geen verhoogd risico op parkeerschade aan andere auto’s. Bij een afneembare trekhaak is de prijs doorgaans wel hoger dan bij de vaste trekhaak plaatsen prijs.

Zo kost het voor dezelfde Audi A4 nu € 956,50 inclusief btw, montage, 13-polige aansluiting, verloopstekker 13- naar 7-polig en update van de boordcomputer. De prijs kan dus een reden zijn om toch een vaste trekhaak te laten monteren.

Kosten trekhaak onder auto zetten verschillen per model

Vraagt u zich af, wat kost een trekhaak monteren? De kosten voor een trekhaak monteren hangen af van het merk van de auto, maar ook het model is een belangrijk aspect. Zo zijn de kosten voor een Audi A3 weer anders dan voor de Audi A4 in het voorbeeld hierboven. Vul daarom altijd uw kenteken of merk, model en type auto in op onze website, zodat u de trekhaak plaatsen kosten direct ziet.

Waarom kiezen voor Trekhaakcentrum als uw trekhakenspecialist?

Er zit altijd wel een Trekhaakcentrum bij u in de buurt. We beschikken over een zeer ruime selectie met allerlei soorten trekhaken. Niet alleen als het gaat om verschillende merken trekhaken, maar ook voor uiteenlopende automerken en specifieke modellen zijn er verschillende trekhaken. De prijs voor het plaatsen van een trekhaak begint al vanaf € 319,- en de prijzen van een trekhaak zijn bij ons altijd inclusief montage. Wilt u een trekhaak laten plaatsen op uw auto? Maak dan een afspraak op een van onze locaties. Tijdens het plaatsen van de trekhaak kunt u gebruik maken van een van onze leenauto’s. Zo bent u geen halve dag kwijt in de garage en heeft u meteen vervangend vervoer.

Meer weten over de prijs van een trekhaak laten plaatsen?

Als u nog vragen heeft over een trekhaak onder de auto laten zetten, de kosten of welke trekhaak geschikt is voor uw auto, kunt u contact opnemen met een van onze specialisten. Ook voor andere vragen kunt u terecht bij Trekhaakcentrum. Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. We zijn te bereiken via 085-2020660, maar ook via de chat. Heeft u via onze kentekentool al een keuze kunnen maken? Vraag dan een offerte voor een trekhaak plaatsen aan en ontvang informatie over een trekhaak laten monteren inclusief bijbehorende kosten per mail.