Parkeersensoren inbouwen

Trekhaakcentrum.nl staat bekend om haar vakkundige trekhaakmontages. Maar daarnaast bieden de meeste vestigingen ook het inbouwen van parkeersensoren aan. Dit kan worden gedaan bij iedere auto. Vanzelfsprekend gebeurt dit met dezelfde expertise als bij de trekhaakmontage. Het inbouwen van parkeersensoren kan al binnen een dag, u kunt uw auto dus gewoon dezelfde dag weer ophalen. Waarom kiezen voor parkeersensoren en wat zijn de kosten? Trekhaakcentrum vertelt het u!

Het inbouwen van parkeersensoren kan binnen een dag. U kunt uw auto dus gewoon dezelfde dag weer ophalen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Waarom parkeersensoren?

Door het gebruik van parkeersensoren wordt het parkeren een fluitje van een cent. Voornamelijk bij drukke locaties zoals stadscentra zijn parkeersensoren ideaal. Hier is vaak weinig ruimte en zijn er meerdere objecten waar men rekening dient te houden. Denk aan paaltjes, (lage) muren en geparkeerde voertuigen. De parkeersensoren geven duidelijk aan hoeveel ruimte de bestuurder nog heeft voordat de auto ergens tegenaan botst. Zo wordt parkeerschade aan het eigen voertuig en aan andere voorwerpen voorkomen.

Parkeersensoren laten inbouwen

Wilt u parkeersensoren laten inbouwen? Bij het plaatsen van parkeersensoren voor de voorkant of de achterkant maken we gebruik van 4 sensoren. Hiervan plaatsen we twee sensoren naast elkaar in het midden van de bumper. Deze kunnen objecten recht achter/voor de auto waarnemen. De overige twee sensoren worden links en rechts van de bumper geplaatst. Zo kunnen er ook objecten schuin achter/voor de auto worden waargenomen.

Wel is het belangrijk dat de sensoren in de juiste positie worden gemonteerd. De geluidsgolven dienen namelijk in horizontale richting te worden uitgezonden. Ook dient rekening te worden gehouden met de hoogte. Wanneer de sensoren te hoog worden geplaatst, zijn deze niet in staat om lage objecten zoals markeringsblokken waar te nemen.

Parkeersensor laten inbouwen? Zo werkt het!

Een parkeersensor maakt gebruik van een ultrasoonmeting. Middels deze techniek weet de sensor op welke afstand een obstakel zich bevindt. Net als bij een vleermuis worden er geluidsgolven uitgezonden. Wanneer deze geluidsgolven een object raken, worden deze teruggekaatst. Het tijdsverschil tussen het zenden en het ontvangen zorgt ervoor dat de afstand kan worden bepaald.

Wat is PDC inbouwen?

PDC is een afkorting die staat voor Parking Distance Control. Dit is de benaming voor het systeem dat u ondersteuning biedt tijdens het parkeren. Parking refereert naar het parkeren, terwijl Distance Control betrekking heeft op de ruimte tussen uw auto en het object in de buurt. Hoe dichter u bij dit object in de buurt komt, hoe duidelijker de auto dit aan gaat geven. Een voor- en achteruitrij pieper inbouwen voorkomt schade aan uw voertuig. U rijdt met meer comfort en controle. Zeker in de steden en in parkeergarages, waar de ruimtes steeds kleiner lijken te worden, is het een must om over PDC te beschikken. De moderne auto kan bijna niet meer zonder PDC.

Parkeersensoren aan de voorzijde inbouwen

Parkeersensoren aan de voorzijde inbouwen behoort bij ons tot de mogelijkheden. Laat u door ons de parkeersensoren inbouwen aan de voorkant, dan zorgen wij ervoor dat de parkeersensoren verzonken in de voorbumper worden ingebouwd. Sensoren van een auto inbouwen op een dergelijke manier zorgt ervoor dat ze niet te nadrukkelijk aanwezig zijn en dat alles een mooi geheel vormt. Moeten we de huidige sensoren vervangen en nieuwe parkeersensoren aan de voorzijde inbouwen? In dat geval zorgen we ervoor dat de sensoren niet van het origineel te onderscheiden zijn. Gaan we uw parkeersensoren aan de voorzijde inbouwen, dan kiezen we voor sensoren van een hoge kwaliteit.

Tijdens het inparkeren kunt u niet alleen te maken krijgen met obstakels achter uw auto, maar ook voor de auto zijn er obstakels die mogelijk schade kunnen aanrichten. Het laten inbouwen van parkeersensoren voorkomt dergelijke problemen. De combinatie van sensoren op de auto plaatsen plus uw eigen inschattingsvermogen zal schade aan de auto voorkomen. Parkeersensoren installeren is een aanrader voor iedereen die wel eens op drukke plekken moet parkeren. U rijdt met een geruster gevoel. Parkeersensoren laten inbouwen is alleen om deze reden al de moeite waard.

Achteruitrij sensoren inbouwen

Achteruitrij sensoren inbouwen Parkeersensoren inbouwen kunnen we niet alleen aan de voorzijde doen, maar ook achteruitrij sensoren inbouwen is een optie. Achteruitrij sensoren inbouwen zorgt ervoor dat obstakels achter goed in beeld worden gebracht. Bijvoorbeeld paaltjes en lage muurtjes worden niet meer gemist nadat u een achteruitrijsensor heeft laten inbouwen. Laat u door ons uw achteruitrij sensoren inbouwen, dan maken wij gebruik van sensoren van een hoge kwaliteit. Ze zullen mooi verzonken ingebouwd worden, zodat er een eindresultaat ontstaat waar u 100% tevreden over zult zijn. Parkeersensoren aansluiten zorgt niet alleen voor een helderder beeld van de situatie, maar u krijgt ook een duidelijke akoestische waarschuwing. U mist niets meer!

Parkeersensoren inbouwen kosten

Wat kost parkeersensoren inbouwen? Het is een vraag die geregeld aan ons gesteld wordt. De kosten voor het inbouwen van parkeersensoren kunt u inzien door een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. U weet nu wat u kunt verwachten van de prijs en u ziet de opbouw van de kosten inbouwen parkeersensoren. Soms is alleen achteruitrijsensoren inbouwen nodig, andere keren is zowel voor als achter parkeerhulp inbouwen nodig.

Zelf parkeersensoren inbouwen is een optie, maar dit raden we af. Als het fout gaat, krijgt u juist extra parkeersensoren inbouwen kosten. Laat daarom PDC inbouwen over aan de expert. Onze deskundige monteurs doen dit graag voor u. Achteraf parkeersensoren inbouwen behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij voor u parkeersensoren inbouwen op locatie. Bekijk uw opties online en vraag meteen een gratis offerte aan.

Parkeersensoren laten inbouwen doet u bij Trekhaakcentrum

Trekhaakcentrum is uw specialist als het gaat om voor- en achteruitrijsensoren inbouwen. Zowel voor- als achter op de auto kunnen wij sensoren voor u inbouwen. Parkeersensoren inbouwen op locatie behoort bij ons tot de mogelijkheden. Zo maken we het u gemakkelijk. Wij beschikken over meerdere jaren aan ervaring en inmiddels hebben we al honderdduizenden montages voor tevreden klanten uitgevoerd. We helpen u graag bij het inbouwen of vervangen van parkeersensoren. Vraag nu online een offerte aan of bezoek één van onze 100 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kunt u ook altijd bellen 085-2020660 of chatten met onze klantenservice. We zullen al uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.