Over ons

Over Trekhaakcentrum

Trekhaakcentrum is hét adres voor een complete trekhaakmontage en kabelset installatie en staat garant voor de juiste trekhaakoplossingen voor bijvoorbeeld hybride, elektrische, import- en historische auto’s. Ook voor bedrijfsauto’s en campers hebben wij vaak een geschikte oplossing.

Daarnaast levert Trekhaakcentrum accessoires zoals verloopstekkers, witte kentekenplaten, adapters en fietsendragers. Ook voor reparaties aan stekkerdozen en/of ombouw van kabelsets bent u bij ons aan het juiste adres.

Overzicht van alle veelgestelde vragen

Trekhaakcentrum trekhaak montage detail 1
 

Vakkundig en premium kwaliteit A-merken

Trekhaakcentrum is met jarenlange ervaring expert op het gebied van trekhaakmontages en geeft in alle gevallen het meest complete advies. Door heel Nederland zijn zelfstandige trekhaakmontage vestigingen aangesloten. Trekhaakcentrum.nl ondersteunt deze bedrijven met up-to-date technische kennis, marketing en een scherp geprijsd inkooppakket. Trekhaakcentrum.nl is onafhankelijk en levert alle reguliere A-merk trekhaken en kabelsets waaronder Brink, ECS, Bosal-Oris, GDW, Aragon, Westfalia of Jaeger, afhankelijk van het merk & model auto en de beschikbaarheid.

Trekhaakcentrum trekhaak montage detail
 

Veiligheid en kennis van auto elektronica

Onze eisen met betrekking tot een trekhaakmontage zijn hoog en veiligheid staat bij ons op de eerste plaats. Na afloop van de montage wordt een checklist afgevinkt waarbij de belangrijkste punten nogmaals worden nagelopen. U bent dus verzekerd van een solide montage. Óók optisch gezien zijn de eisen hoog. Wij gaan niet zonder uw toestemming een uitsparing maken in een bumper. Daarover worden van tevoren altijd duidelijke afspraken gemaakt. Voor het vakkundig installeren van de kabelset en het updaten van de boordcomputer van de auto bent u bij ons aan het juiste adres.

Trekhaakcentrum trekhaak montage detail
 

All-inclusive prijs zonder verrassingen & gratis leenauto

Via de online kentekentool kunt u direct een gespecificeerde montageprijs voor uw auto opvragen. Door het invullen van uw kenteken of door middel van merk & model selectie verschijnen de verschillende mogelijkheden voor de trekhaak en aansluiting. Vervolgens kunt u de voor uw auto relevante opties selecteren en volgt hier een all-inclusive prijs uit. Hierdoor komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Na uw goedkeuring op de prijs, kunt u direct online een afspraak inplannen bij een door u gewenste vestiging in de buurt. Bovendien beschikken al onze vestigingen over een of meer gratis leenauto’s die u kunt reserveren.

Bekijk onze vestigingen

Trekhaakcentrum gratis leenauto bij trekhaakmontage