Trekhaak monteren

Als u een trekhaak wilt laten monteren, dan is Trekhaakcentrum.nl de beste keuze. Behalve de beste all-in prijs voor het laten monteren van een trekhaak, bieden we ook uitstekende service.

Trekhaak laten monteren

Bij Trekhaakcentrum.nl vinden we het belangrijk dat u met de best mogelijke oplossing voor uw trekhaak de weg op gaat en dat de montage professioneel en vakkundig gedaan wordt. Daarom kunt u bij ons uitsluitend een trekhaak inclusief montage aanschaffen en garanderen we dat uw trekhaak meteen op de juiste manier geplaatst wordt. Wanneer u een offerte aanvraagt, kunt u dus de prijs zien van de aanschaf inclusief montage. Deze prijs staat vast, er zullen geen onverwachte kosten bovenop komen. Op die manier weet u precies waar u aan toe bent, wanneer u uw trekhaak wilt laten monteren.

Trekhaak monteren bij u in de buurt

Voor een afspraak bij een een van onze vestigingen, hoeft u niet ver te rijden. Trekhaakcentrum.nl heeft namelijk 93 vestigingen door heel Nederland verspreid. Daarom kunt u altijd bij een vestiging bij u in de buurt terecht. Onze specialisten staan bij iedere vestiging klaar om u te kunnen voorzien van de beste oplossing voor uw vraagstukken over trekhaken voor uw auto.

Naast onze ruime aanbod vestigingen biedt het laten monteren van een trekhaak bij Trekhaakcentrum ook nog andere voordelen:

  •  Levenslange garantie op montage, welke niet persoonsgebonden en dus overdraagbaar is. Bij elke mechanisch of elektrisch defect, die aantoonbaar oorzaak is van een foutieve montage, krijgt u de montage van uw trekhaak geheel vergoed. 
  •  Binnen één dag gemonteerd. U maakt een afspraak voor in de ochtend, waarna de auto aan het eind van de dag weer opgehaald kan worden.
  •  Gratis leenauto, waarbij u alleen de brandstofkosten betaalt. Zo kunt u, terwijl de montage gebeurt, gewoon uw dagelijkse activiteiten voortzetten, zonder dat u gebonden bent aan een bezoek aan een van onze vestigingen.

Trekhaak monteren kosten

Bent u benieuwd wat de aankoop van een trekhaak in combinatie met montage gaat kosten? Via onze kentekentool kunt u gemakkelijk kijken welke trekhaak op uw auto past en welke kosten daaraan verbonden zijn. Wij bieden voor haast elke auto verschillende soorten trekhaken aan.

Een vraag stellen of afspraak maken

Weet u niet zeker welke trekhaak u precies nodig heeft en welke eventuele gevolgen daaraan verbonden zitten, bijvoorbeeld voor uw parkeersensoren? Dan kunt u contact opnemen met een van onze specialisten. Zij helpen u graag op weg, zowel letterlijk als figuurlijk. Wilt u uw trekhaak laten monteren op een van onze locaties? Maak dan meteen een afspraak.

Start de trekhaakconfigurator