Een trekhaakofferte, zo geregeld!

Wist u dat er voor ieder voertuig een specifieke trekhaak is? En ook nog een bijbehorende kabelset? Met meer dan 1500 verschillende automodellen is het kiezen van de juiste trekhaak dan ook ontzettend belangrijk.

U wilt echter gewoon snel en eenvoudig de beste trekhaakofferte voor uw voertuig.

Dat begrijpen we.

En daarom hebben wij onze jarenlange kennis en ervaring met het selecteren, monteren en inleren van trekhaken en kabelsets in een eigen trekhaakconfigurator gestopt. Zodat u zeker weet dat u de beste trekhaak offerte krijgt.

U voert eerst uw kenteken in (of, als dat nog niet bekend is, dan kiest u het merk, model en bouwjaar). En vervolgens krijgt u de keuze uit een vaste, afneembare of wegdraaibare trekhaak. Daarna kiest u voor een 13-polige of 7-polige kabelset. En optioneel selecteert u nog een aantal extra's.

In het laatste scherm krijgt u direct de prijs te zien van de trekhaak, kabelset én professionele montage. Want dat is altijd inclusief bij een van onze Trekhaakcentrum vestigingen.

Met een druk op de knop stuurt u de vrijblijvende trekhaak offerte per email naar u toe. Of u plant natuurlijk meteen een afspraak.

Stel nu uw eigen trekhaak offerte samen.

Maak mijn trekhaakofferte

Trekhaakofferte - Trekhaakconfigurator - Trekhaakcentrum

Stel eenvoudig uw trekhaakofferte samen!