Trekhaakcentrum header

Adria camper trekhaak

Het vakantieplezier van uw Adria camper verhogen? Dan biedt een camper trekhaak van Trekhaakcentrum.nl uitkomst. Met een camper trekhaak kunt u namelijk veilig een drager, trailer of aanhangwagen aan uw camper koppelen. Door deze mogelijkheden heeft u meer plezier op de eindbestemming. Uw camper is geen standaard voertuig, daarom is er ook geen standaard trekhaak voor deze voertuigen. Vul hiernaast het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in en onze monteurs komen met een trekhaak oplossing op maat. Voor de juiste camper trekhaak houden wij altijd rekening met het chassis, het voertuig, de opbouw en het bouwjaar.

Trekhaak camper monteren

Een camper trekhaak monteren is niet direct ingewikkelder dan een trekhaak monteren aan een auto. Wel wordt camper trekhaak montage op een andere manier gedaan. In sommige gevallen is het noodzakelijk om eerst het chassis te verlengen voor extra draagkracht. Bij de offerte wordt er rekening gehouden met al deze aspecten. Bent u tevreden met de camper trekhaak oplossing die wij u kunnen bieden? Maak dan een afspraak met een vestiging om de trekhaak aan uw camper te laten bevestigen. Dit kunt u online doen of te bellen naar de klantenservice.

Afneembare camper trekhaak

Wilt u het fraaie design van uw Adria camper of kampeerauto behouden? Dit kunt u bereiken door een afneembare camper trekhaak te laten monteren, welke u eenvoudig kunt demonteren wanneer u deze niet nodig heeft. Wilt u weten of een afneembare trekhaak ook aan uw Adria  camper bevestigd kan worden? Vul het aanvraagformulier in en stuur ons foto’s van uw camper mee. Op basis van deze informatie kunnen wij u adviseren over de trekhaak mogelijkheden.

Waar kunt u in Nederland terecht voor het monteren van een Adria camper trekhaak?

Wij helpen u graag wanneer u vragen heeft over de levering en de montage van een Adria camper trekhaak. In heel Nederland staan onze servicegerichte medewerkers u graag te woord. Met Trekhaakcentrum.nl vestigingen in Nederland, is er altijd een monteur bij u in de buurt.

Bekijk het overzicht met vestigingen om voor u de dichtstbijzijnde vestiging te vinden.

Vraag offerte aan voor uw camper trekhaak