Levenslange garantie op montage

Trekhaakcentrum - Levenslange garantie trekhaakmontageTrekhaakcentrum.nl onderscheidt zich op vlak van deskundigheid & kwaliteit en geeft daarom als eerste en voorlopig enige in Nederland een levenslange garantie op de montage van zowel de trekhaak als de kabelset.


Dat wil zeggen dat eender welk mechanisch of elektronisch defect, dat een rechtstreeks en aantoonbaar gevolg is van een foutieve montage door een bij Trekhaakcentrum.nl aangesloten bedrijf, kosteloos en onbeperkt in de tijd zal worden hersteld door Trekhaakcentrum.nl. Deze levenslange garantie is niet persoonsgebonden en dus overdraagbaar.

Als garantiebewijs geldt het montagecertificaat en als voorwaarde voor integrale terugbetaling geldt dat zowel de erkenning als het reparatiebeheer van het defect door Trekhaakcentrum.nl zelf dienen te gebeuren.

Bijkomende schadeclaims, bijvoorbeeld kosten die voortkomen uit het feit dat de trekhaak/kabelset tijdelijk niet kan worden gebruikt door een defect, kunnen niet op Trekhaakcentrum.nl worden verhaald.

Daarnaast wordt bij elke trekhaak en kabelset de garantiebepalingen van de betreffende fabrikant overgenomen.