Trekhaak onder pick-up

Bent u de trotse eigenaar van een pick-up en op zoek naar een trekhaak? Trekhaakcentrum.nl regelt het. Een trekhaak voor een pick-up truck wordt direct aan de auto bevestigd en is uitermate geschikt voor het zwaardere werk zoals het trekken van een boot

Flenskogel voor heavy duty

De meest gemonteerde trekhaak onder een pick-up is de flenskogel trekhaak. Dat heeft te maken met de oorsprong van pick-up wagens, die vaak worden geïmporteerd vanuit de Verenigde Staten. Omdat daar nagenoeg alleen met flenskogels wordt gewerkt, wordt dit gebruik in Nederland overgenomen. Kenmerkend aan de flenskogel trekhaak is dat deze zwaar belast kan worden.

Verschillende varianten

De flenskogel trekhaak is verkrijgbaar in een tweegats, viergats of verlaagde viergats variant. De tweegats flenskogel is in hoogte verstelbaar, terwijl de viergats flenskogel alleen kan worden gemonteerd op een flensplaat met vier koppelpunten. De verlaagde viergats flenskogel is een variant op de gewone viergats, maar heeft als voordeel dat het hart van de kogel naar beneden steekt. Dat maakt de verlaagde viergats flenskogel een geschikte trekhaak voor een pick-up, omdat dit voertuig op hoge wielen staat.

Check de mogelijkheden voor uw pick-up

De trekhaak onder een pick-up is altijd een vaste trekhaak. Wilt u weten of de montage van een trekhaak bij uw pick-up truck mogelijk is? Iedere vestiging van Trekhaakcentrum.nl kan binnen afzienbare tijd vaststellen wat de opties voor uw voertuig zijn. Ga langs bij een van onze ruim 100 vestigingen en laat u vrijblijvend adviseren.