BMW trekhaak

Heeft u een trekhaak nodig voor uw BMW? Trekhaakcentrum.nl monteert trekhaken op alle auto’s van alle automerken, dus ook op uw BMW. Met behulp van onze kentekentool kunt u de prijs van de gewenste BMW trekhaak online ophalen. Hierbij wordt rekening gehouden met het model, het type en het bouwjaar van uw BMW. Tevens kunt u opgeven waarvoor u de trekhaak nodig heeft. Dit is belangrijk om te bepalen welke elektrische aansluiting nodig is. Na het selecteren van de juiste trekhaak, monteren wij de trekhaak.

Bereken direct uw prijs

BMW trekhaak? | Ontvang direct een offerte! | Trekhaakcentrum.nl

 

Het monteren van een BMW trekhaak

Het monteren van een BMW trekhaak moeilijk? Niet bij Trekhaakcentrum.nl. U selecteert het type trekhaak en maakt een afspraak bij een vestiging bij u in de buurt. Eenmaal op locatie monteert een van onze specialisten de trekhaak onder uw BMW. Indien voorradig kunt u gebruikmaken van een gratis leenauto. En nog dezelfde dag kunt u uw auto mét trekhaak weer ophalen.

Kosten trekhaak monteren

Wilt u weten wat de montage van uw BMW trekhaak kost? Vul uw kenteken in via onze kentekentool en u weet binnen no-time wat de kosten zijn voor het monteren van een nieuwe trekhaak. En of u nu in Heerenveen, Rotterdam of Arnhem woont: er is altijd een vestiging bij u in de buurt.

Altijd bij u in de buurt

Bent u op zoek naar een vakkundige specialist bij u in de buurt? Trekhaakcentrum.nl heeft maar liefst vestigingen door heel Nederland. Ontdek uw dichtstbijzijnde vestiging of bel ons om uw vragen te stellen.

Vind uw vestiging | 085-2020660

Dit mag u van ons verwachten

Trekhaakcentrum - Levenslange garantie op trekhaakmontage
  • Levenslange garantie op de montage
  • Montage gereed in 1 dag
  • Gratis leenauto (excl. brandstof)
  • All-inclusive prijs zonder verrassingen
  • vestigingen, altijd één bij u in de buurt

Trekhaakcentrum in cijfers

Vestigingen

Trekhaakmontages

Automodellen

Trekhaak kopen voor uw BMW

Wilt u een veilige en betrouwbare trekhaak kopen voor uw BMW? Dan bent u bij Trekhaakcentrum.nl aan het juiste adres. Wij verkopen en monteren vaste trekhaken, afneembare trekhaken en wegklapbare trekhaken. Wij kopen al onze trekhaken direct in bij de fabrikant en kunnen bijna alle trekhaken monteren. Zo kunt u weer met een goed gevoel op pad met uw caravan, fietsendrager, aanhanger of trailer.

Trekhaakcentrum; de BMW specialist

Of u nu kiest voor een wegklapbare, afneembare of vaste trekhaak; Trekhaakcentrum.nl biedt altijd een professionele en snelle montage.

Een greep uit onze merken

Logo-Brink Logo-Bosal-Oris Logo ECS Logo-Westfalia