Tesla Model Y trekhaak

Een trekhaak nodig voor uw Tesla Model Y? Bij Trekhaakcentrum.nl helpen we u verder. Wij bieden oplossingen voor alle automerken. Heeft u een model die net op de markt is, laat je dan informeren via het contactformulier of vraag een offerte aan. Dan bent u als eerste op de hoogte als de trekhaak voor uw Tesla Model Y beschikbaar is.

 

Bereken direct uw prijs of vraag een offerte aan!

Tesla trekhaak? | Ontvang direct een offerte! | Trekhaakcentrum.nl

Altijd bij u in de buurt

Bent u op zoek naar een vakkundige specialist bij u in de buurt? Trekhaakcentrum.nl heeft maar liefst vestigingen door heel Nederland. Ontdek uw dichtstbijzijnde vestiging of bel ons om uw vragen te stellen.

Vind uw vestiging | 085-2020660

Dit mag u van ons verwachten

Trekhaakcentrum - Levenslange garantie op trekhaakmontage
  • Levenslange garantie op de montage
  • Montage gereed in 1 dag
  • Gratis leenauto (excl. brandstof)
  • All-inclusive prijs zonder verrassingen
  • vestigingen, altijd één bij u in de buurt

Garantie Tesla Model Y trekhaak

We krijgen van veel Tesla-rijders de vraag hoe het zit met de fabrieksgarantie vanuit Tesla bij het achteraf laten monteren van een trekhaak. Trekhaakcentrum heeft hierover overleg gehad met Tesla Nederland en het is duidelijk dat de garantie volledig behouden blijft.Tesla stelt alleen dat gevolgschade van een trekhaakmontage niet onder hun garantie valt, en dat is geen probleem. Bij Trekhaakcentrum krijgt u namelijk levenslange garantie op de trekhaakmontage.

 

U kunt dus veilig achteraf een trekhaak door ons laten monteren op uw Tesla Model Y, zodra deze beschikbaar is. Let er wel op dat u hiermee alleen een draaglast heeft, geschikt voor fietsendragers en geen trekgewicht, zoals benodigd voor aanhangers of caravans.

Onze experts geven advies

Dankzij onze vakkundig aanpak profiteert u bij Trekhaakcentrum.nl van levenslange garantie op montage. Daarnaast adviseren onze professionals u altijd eerlijk over de geschikte trekhaak voor uw Tesla. Is de trekhaak gemonteerd? Dan lopen zij de montage volledig na volgens een checklist. Zo garanderen we kwaliteit én veiligheid.

Trekhaakcentrum.nl in cijfers

Vestigingen

Trekhaakmontages

Automodellen

Trekhaak monteren

Bij Trekhaakcentrum.nl betaalt u alleen de afgesproken prijs, er zullen geen extra kosten aan de montage van uw Tesla Model Y trekhaak verbonden zijn. Onze experts monteren uw trekhaak in een van onze vestigingen, verspreid door heel Nederland. Neem contact op met onze klantenservice en maak direct een afspraak.

Vraag een gratis offerte aan of start de kentekentool!

Waar kunt u terecht voor het monteren van een trekhaak voor uw Tesla Model Y?

Heeft u problemen met uw trekhaak? Onze professionals staan u graag te woord. Trekhaakcentrum.nl heeft verschillende vestigingen door heel Nederland. Van Middelharnis tot Almelo en van Hoofddorp tot Valkenswaard; overal in Nederland kunt u terecht voor de aanschaf en montage van een trekhaak.

Een greep uit onze merken

Logo-Brink Logo-Bosal-Oris Logo ECS Logo-Westfalia