Tesla Model Y trekhaak

Als marktleider is Trekhaakcentrum in staat om ook voor nieuwe modellen als eerste een beschikbare trekhaak te leveren. Zo ook voor de Tesla Model Y. Voor de Tesla Model Y leveren we een afneembare trekhaak, die netjes weggewerkt wordt. Ook de aansluiting op de boordcomputer van de Model Y wordt professioneel gedaan. 

Uniek aan deze afneembare trekhaak is het trekgewicht van maar liefst 1600kg én een kogeldruk van 116kg. Dat maakt het zelfs mogelijk om drie elektrische fietsen op een fietsendrager te vervoeren.

Trekhaak Tesla Model Y - Achterkant

 

Bereken direct uw prijs

Tesla trekhaak? | Ontvang direct een offerte! | Trekhaakcentrum.nl

Altijd bij u in de buurt

Bent u op zoek naar een vakkundige specialist bij u in de buurt? Trekhaakcentrum.nl heeft maar liefst vestigingen door heel Nederland. Ontdek uw dichtstbijzijnde vestiging of bel ons om uw vragen te stellen.

Vind uw vestiging | 085-2020660

Dit mag u van ons verwachten

Trekhaakcentrum - Levenslange garantie op trekhaakmontage
  • Levenslange garantie op de montage
  • Montage gereed in 1 dag
  • Gratis leenauto (excl. brandstof)
  • All-inclusive prijs zonder verrassingen
  • vestigingen, altijd één bij u in de buurt

Garantie Tesla Model Y trekhaak

We krijgen van veel Tesla-rijders de vraag hoe het zit met de fabrieksgarantie vanuit Tesla bij het achteraf laten monteren van een trekhaak. Trekhaakcentrum heeft hierover overleg gehad met Tesla Nederland en het is duidelijk dat de garantie volledig behouden blijft. Tesla stelt alleen dat 'gevolgschade van een trekhaakmontage' niet onder hun garantie valt en dat is geen probleem. Bij Trekhaakcentrum krijgt u namelijk levenslange garantie op de trekhaakmontage.

 

U kunt dus veilig achteraf een trekhaak door ons laten monteren op uw Tesla Model Y.

Onze experts geven advies

Dankzij onze vakkundig aanpak profiteert u bij Trekhaakcentrum.nl van levenslange garantie op montage. Daarnaast adviseren onze professionals u altijd eerlijk over de geschikte trekhaak voor uw Tesla Model Y. Is de trekhaak gemonteerd? Dan lopen zij de montage volledig na volgens een checklist. Zo garanderen we kwaliteit én veiligheid.

Trekhaakcentrum in cijfers

Vestigingen

Trekhaakmontages

Automodellen

Trekhaak monteren

Trekhaakcentrum heeft nagenoeg alle soorten trekhaken in huis. Ook voor de Tesla Model Y. Hiervoor kunt u terecht bij een van onze vestigingen. Alle kosten zijn meegenomen in de totaalprijs. Dit is dus ook het daadwerkelijke bedrag dat u betaalt om uw Tesla Model Y trekhaak te laten monteren. Geen verrassingen achteraf!

 

 

Bereken direct uw prijs

Waar kunt u terecht voor het monteren van een trekhaak voor uw Tesla Model Y?

Heeft u problemen met uw trekhaak? Onze professionals staan u graag te woord. Trekhaakcentrum heeft meer dan 100 vestigingen door heel Nederland. Van Middelharnis tot Almelo en van Hoofddorp tot Valkenswaard; overal in Nederland kunt u terecht voor de aanschaf en montage van een trekhaak.

Een greep uit onze merken

Logo-Brink Logo-Bosal-Oris Logo ECS Logo-Westfalia