Tesla Model 3 trekhaak

Een trekhaak nodig voor uw Tesla Model 3? Bij Trekhaakcentrum.nl helpen we u verder. Wij monteren trekhaken op alle automerken. Dus ook voor uw Tesla Model 3. Om te bepalen welke trekhaak geschikt is voor uw auto, hebben we meer gegevens nodig. Niet onder iedere Tesla Model 3 kunnen we dezelfde trekhaak monteren. Vul daarom onze kentekentool in en vraag direct uw prijs op.

Bereken direct uw prijs

Elektrische en hybride auto trekhaak? | Ontvang direct een offerte! | Trekhaakcentrum.nl

Altijd bij u in de buurt

Bent u op zoek naar een vakkundige specialist bij u in de buurt? Trekhaakcentrum.nl heeft maar liefst vestigingen door heel Nederland. Ontdek uw dichtstbijzijnde vestiging of bel ons om uw vragen te stellen.

Vind uw vestiging | 085-2020660

Dit mag u van ons verwachten

Trekhaakcentrum - Levenslange garantie op trekhaakmontage
  • Levenslange garantie op de montage
  • Montage gereed in 1 dag
  • Gratis leenauto (excl. brandstof)
  • All-inclusive prijs zonder verrassingen
  • vestigingen, altijd één bij u in de buurt

Garantie Tesla Model 3 trekhaak

We krijgen van veel Tesla-rijders de vraag hoe het zit met de fabrieksgarantie vanuit Tesla bij het achteraf laten monteren van een trekhaak. Trekhaakcentrum heeft hierover overleg gehad met Tesla Nederland en het is duidelijk dat de garantie volledig behouden blijft. Tesla stelt alleen dat gevolgschade van een trekhaakmontage niet onder hun garantie valt, en dat is geen probleem. Bij Trekhaakcentrum krijgt u namelijk levenslange garantie op de trekhaakmontage.

U kunt dus veilig achteraf een trekhaak door ons laten monteren op uw Tesla Model 3. Let er wel op dat u hiermee alleen een draaglast heeft, geschikt voor fietsendragers en geen trekgewicht, zoals benodigd voor aanhangers of caravans.

Onze experts geven advies

Dankzij onze vakkundig aanpak profiteert u bij Trekhaakcentrum.nl van levenslange garantie op montage. Daarnaast adviseren onze professionals u altijd eerlijk over de geschikte trekhaak voor uw Tesla Model 3. Is de trekhaak gemonteerd? Dan lopen zij de montage volledig na volgens een checklist. Zo garanderen we kwaliteit én veiligheid.

Trekhaakcentrum in cijfers

Vestigingen

Trekhaakmontages

Automodellen

Trekhaak montage door Trekhaakcentrum.nl

Heeft u de gewenste Tesla Model 3 trekhaak kunnen vinden? Dan kunnen de monteurs van Trekhaakcentrum.nl de trekhaak aan uw auto monteren. Neem contact op met onze klantenservice en maak een afspraak bij een van onze vestigingen, verspreid door heel Nederland. Wanneer u de auto heeft afgeleverd, bevestigen onze experts de trekhaak aan uw Tesla Model 3. Alle kosten zitten inbegrepen in de totaalprijs. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Bereken direct uw prijs

Problemen met uw Tesla Model 3 trekhaak?

Ervaart u problemen met uw Tesla Model 3 trekhaak? Trekhaakcentrum.nl staat voor u klaar en vindt altijd een passende oplossing. Neem contact met ons op en wij zorgen dat u zo snel mogelijk terecht kunt bij een vestiging bij u in de buurt.

Een greep uit onze merken

Logo-Brink Logo-Bosal-Oris Logo ECS Logo-Westfalia