Citroën trekhaak

Heeft u een trekhaak nodig voor uw Citroën? Trekhaakcentrum.nl monteert trekhaken op alle auto’s van alle automerken, dus ook op uw Citroën. Met behulp van onze kentekentool kunt u de prijs van de gewenste Citroën trekhaak online ophalen. Hierbij wordt rekening gehouden met het model, het type en het bouwjaar van uw Citroën. Tevens kunt u opgeven waarvoor u de trekhaak nodig heeft. Dit is belangrijk om te bepalen welke elektrische aansluiting nodig is. Na het selecteren van de juiste trekhaak, monteren wij de trekhaak.

Bereken direct uw prijs

Citroën trekhaak? | Ontvang direct een offerte! | Trekhaakcentrum.nl

 

Citroën trekhaak monteren

Het laten monteren van een Citroën trekhaak is erg gemakkelijk. U selecteert het type trekhaak dat u wilt en maakt vervolgens eenvoudig een afspraak bij een van onze vestigingen. Voor de montage van een Citroën trekhaak kunt u online een afspraak maken bij een vestiging bij u in de buurt. De trekhaak wordt vervolgens door een professional onder uw auto gemonteerd.

Kosten trekhaak monteren

Wilt u weten wat de montage van uw Citroën trekhaak kost? Vul uw kenteken in via onze kentekentool en u weet binnen no-time wat de kosten zijn voor het monteren van een nieuwe trekhaak. En of u nu in Heerenveen, Rotterdam of Arnhem woont: er is altijd een vestiging bij u in de buurt.

Altijd bij u in de buurt

Bent u op zoek naar een vakkundige specialist bij u in de buurt? Trekhaakcentrum.nl heeft maar liefst vestigingen door heel Nederland. Ontdek uw dichtstbijzijnde vestiging of bel ons om uw vragen te stellen.

Vind uw vestiging | 085-2020660

Dit mag u van ons verwachten

Trekhaakcentrum - Levenslange garantie op trekhaakmontage
  • Levenslange garantie op de montage
  • Montage gereed in 1 dag
  • Gratis leenauto (excl. brandstof)
  • All-inclusive prijs zonder verrassingen
  • vestigingen, altijd één bij u in de buurt

Trekhaakcentrum in cijfers

Vestigingen

Trekhaakmontages

Automodellen

Trekhaak kopen voor uw Citroën

Wilt u een veilige en betrouwbare trekhaak kopen voor uw Citroën? Dan bent u bij Trekhaakcentrum.nl aan het juiste adres. Wij verkopen en monteren vaste trekhaken, afneembare trekhaken en wegklapbare trekhaken. Wij kopen al onze trekhaken direct in bij de fabrikant en kunnen bijna alle trekhaken monteren. Zo kunt u weer met een goed gevoel op pad met uw caravan, fietsendrager, aanhanger of trailer.

De specialist voor Citroën

Bij Trekhaakcentrum.nl heeft u keuzevrijheid. Of u voor een vaste, afneembare of wegklapbare trekhaak gaat; wij zorgen altijd voor een snelle montage.

Een greep uit onze merken

Logo-Brink Logo-Bosal-Oris Logo ECS Logo-Westfalia