#zorgheldenautos

#zorgheldenbedankt
#zorgheldenauto

Trekhaakcentrum stelt 10 #zorgheldenauto's beschikbaar

30 maart 2020
Bijzondere tijden vragen om bijzondere acties. Overal in Nederland worden mooie initiatieven uitgerold om anderen te helpen. Onze social media kanalen vullen zich dagelijks met kleine lokale acties en grote landelijke acties.

Veel aandacht gaat uit naar onze zorgmedewerkers. Zij werken dag en nacht om te zorgen dat de gevolgen van het Corona-virus beperkt blijven. Zij zijn de helden van de samenleving.

Ook wij hebben gekeken hoe we ons steentje kunnen bijdragen. We hebben besloten om kosteloos, drie maanden lang, 10 auto's beschikbaar te stellen voor deze zorghelden.

De auto's zijn bestickerd met de hashtags #zorgheldenauto en #zorgheldenbedankt om zo nog meer mensen op te roepen mee te doen met deze landelijke actie.

Ben jij of ken jij iemand in de zorg die goed geholpen zou zijn met een van onze auto's? Vul onderstaand formulier dan in of wijs hem of haar hierop.

- Update -
We hebben inmiddels 10 zorghelden voorzien van een auto en zijn blij en trots dat we daarmee een steentje hebben kunnen bijdragen. 

Zorgheldenauto 1

Zorgheldenauto 2