Vragen? Neem dan contact op: 085-2020660 of via chat

Offerte aanvragen

Menu

Veelgestelde vragen

Uit onze ervaring blijkt dat klanten vaak dezelfde vragen hebben. Daarom hebben we de meest voorkomende vragen hieronder voor u op een rijtje gezet, ingedeeld in categorieën. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u gebruik maken van het reactieformulier onder contact en service. Op werkdagen reageren we binnen 24 uur op uw e-mail. Wenst u direct geholpen te worden dan kunt u telefonisch contact met ons op nemen via 085 – 20 20 660.

 

Algemeen

Hier treft u antwoorden aan op algemene vragen zoals: Wat voor trekhaak past er op mijn auto? Is mijn auto geschikt voor een trekhaak? Hoeveel mag ik trekken met mijn auto? Of wat is de maximale verticale kogeldruk van mijn auto?

Klik hier voor de vragen en antwoorden

Trekhaken

Wilt u bijvoorbeeld weten wat een vaste trekhaak is, wat een afneembare en wat een wegklapbare trekhaak? Welke trekhaak moet ik kiezen? Wanneer moet ik een verhoogde kogeldruk trekhaak laten monteren?

Klik hier voor de vragen en antwoorden

Kabelsets

Welke elektrische aansluiting heb ik nodig? Of wat is het verschil tussen een 7- en een 13-polige  aansluiting? Technische vragen, zoals wat is constante stroom en wat is geschakelde voeding? Werken mijn parkeersensoren nog na de trekhaakmontage? Kan ik een vaste trekhaak i.c.m. parkeersensoren laten monteren? Wat is boordcomputer updaten?

Klik hier voor de vragen en antwoorden

Service

Wilt u bijvoorbeeld antwoord op de vraag of u gratis vervangend vervoer kunt gebruiken? Wat houdt all-in montageprijs in? Wanneer kan ik terecht voor mijn trekhaakmontage? Moet er onderhoud worden gepleegd aan een trekhaak of kabelset?

Klik hier voor de vragen en antwoorden

Accessoires

Bent u op zoek naar accessoires zoals een fietsendrager? Of wilt u weten of er verloopstekkers zijn voor uw auto?

Klik hier voor de vragen en antwoorden

//