Trekhaak voor uw Volkswagen ID.5 nodig?

Bij trekhaakcentrum.nl monteren we trekhaken op alle automerken. Bent u op zoek naar een trekhaak voor uw Volkswagen ID.5? Vul dan de trekhaakconfigurator in om te zien welke trekhaak geschikt is voor uw Volkswagen ID5. Nog geen trekhaak beschikbaar? Neem dan contact op met trekhaakcentrum.nl en laat je informeren over de mogelijkheden!

Bereken direct uw prijs

Volkswagen trekhaak? | Ontvang direct een offerte! | Trekhaakcentrum.nl

Altijd bij u in de buurt

Bent u op zoek naar een vakkundige specialist bij u in de buurt? Trekhaakcentrum.nl heeft maar liefst vestigingen door heel Nederland. Ontdek uw dichtstbijzijnde vestiging of bel ons om uw vragen te stellen.

Vind uw vestiging | 085-2020660

Dit mag u van ons verwachten

Trekhaakcentrum - Levenslange garantie op trekhaakmontage
  • Levenslange garantie op de montage
  • Montage gereed in 1 dag
  • Gratis leenauto (excl. brandstof)
  • All-inclusive prijs zonder verrassingen
  • vestigingen, altijd één bij u in de buurt

Gratis leenauto

Onze vakkundige monteurs zijn enige tijd bezig met het bevestigen van de trekhaak aan uw Volkswagen ID.5. In de tussentijd kunt u profiteren van een gratis leenauto, zodat u weer zorgeloos de weg op kunt. Voor het gebruik van onze leenauto betaalt u enkel de verbruikte brandstof.

Trekhaak op elektrische en hybride auto's

Op steeds meer elektrische en hybride auto’s kan een trekhaak geplaatst worden. Soms is het wel zo dat een trekhaak alleen geschikt is voor het gebruik met een fietsendrager. Door een pinnetje op de trekhaakkogel wordt voorkomen dat bijvoorbeeld een caravan of aanhanger eraan gekoppeld wordt. Deze zogenaamde 'fietsendrager trekhaken' of RMC's zijn ideaal voor iedereen die vooral met de (elektrische) fiets eropuit wilt. Bij trekhaakcentrum.nl weten we precies welke modellen auto’s geschikt zijn voor een reguliere trekhaak en welke voor een 'fietsendrager trekhaak'.

 

Trekhaakcentrum in cijfers

Vestigingen

Trekhaakmontages

Automodellen

Trekhaak montage zonder gedoe

Een Volkswagen ID.5 trekhaak gevonden? Wij monteren uw trekhaak graag. Neem contact op met onze klantenservice om bij een van onze vestigingen een afspraak te maken en uw auto af te leveren. Extra kosten zullen nooit in rekening worden gebracht. Zo weet u altijd op voorhand waar u aan toe bent. Wij voorzien uw Volkswagen ID.5 binnen no-time van een trekhaak van Trekhaakcentrum.nl.

Bereken direct uw prijs

Vestiging vinden voor uw Volkswagen ID.5 trekhaak

Zeeland, Limburg of Groningen; de vestigingen van Trekhaakcentrum.nl vindt u door het hele land. Ervaart u problemen met uw Volkswagen ID.5 trekhaak? Neem contact op met onze klantenservice. We ontvangen u graag op een van onze locaties. Er is altijd een vestiging bij u in de buurt.

Een greep uit onze merken

Logo-Brink Logo-Bosal-Oris Logo ECS Logo-Westfalia