Tesla Model X Trekhaak?

De Tesla Model X heeft de meeste trekcapaciteit van elke Elektrische SUV op de huidige markt en is daardoor geschikt om een behoorlijk trailer of caravan te trekken.  In tegenstelling tot de overige Tesla modellen, wordt de Model X standaard met een afneembare trekhaak geleverd. De Tesla Model X mag een aanhangwagenmassa van 2250kg trekken. Bij 22 inch wielen is dit gewicht lager, namelijk 1580 kg. Bent u op zoek naar een Trekhaak voor uw Tesla Model 3, Model S of Model Y? Dan bent u bij Trekhaakcentrum aan het juiste adres. Heeft u een model die net op de markt is? Laat je dan informeren via het contactformulier of vraag een offerte aan.

Bereken direct uw prijs

Tesla trekhaak? | Ontvang direct een offerte! | Trekhaakcentrum.nl

Altijd bij u in de buurt

Bent u op zoek naar een vakkundige specialist bij u in de buurt? Trekhaakcentrum.nl heeft maar liefst vestigingen door heel Nederland. Ontdek uw dichtstbijzijnde vestiging of bel ons om uw vragen te stellen.

Vind uw vestiging | 085-2020660

Dit mag u van ons verwachten

Trekhaakcentrum - Levenslange garantie op trekhaakmontage
  • Levenslange garantie op de montage
  • Montage gereed in 1 dag
  • Gratis leenauto (excl. brandstof)
  • All-inclusive prijs zonder verrassingen
  • vestigingen, altijd één bij u in de buurt

Garantie Tesla Model X trekhaak

We krijgen van veel Tesla-rijders de vraag hoe het zit met de fabrieksgarantie vanuit Tesla bij het achteraf laten monteren van een trekhaak. Trekhaakcentrum heeft hierover overleg gehad met Tesla Nederland en het is duidelijk dat de garantie volledig behouden blijft.Tesla stelt alleen dat gevolgschade van een trekhaakmontage niet onder hun garantie valt, en dat is geen probleem. Bij Trekhaakcentrum krijgt u namelijk levenslange garantie op de trekhaakmontage.

 

U kunt dus veilig achteraf een trekhaak door ons laten monteren op uw Tesla. Let er wel op dat u hiermee alleen een draaglast heeft, geschikt voor fietsendragers en geen trekgewicht, zoals benodigd voor aanhangers of caravans.

Onze experts geven advies

Dankzij onze vakkundig aanpak profiteert u bij Trekhaakcentrum.nl van levenslange garantie op montage. Daarnaast adviseren onze professionals u altijd eerlijk over de geschikte trekhaak voor uw voertuig. Is de trekhaak gemonteerd? Dan lopen zij de montage volledig na volgens een checklist. Zo garanderen we kwaliteit én veiligheid.

Trekhaakcentrum in cijfers

Vestigingen

Trekhaakmontages

Automodellen

Problemen met uw Tesla Model X trekhaak?

Heeft u problemen met uw trekhaak? Onze professionals staan u graag te woord. Trekhaakcentrum.nl heeft verschillende vestigingen door heel Nederland. Van Middelharnis tot Almelo en van Hoofddorp tot Valkenswaard; overal in Nederland kunt u terecht voor de aanschaf en montage van een trekhaak.

Bereken direct uw prijs

Trekhaak montage door Trekhaakcentrum.nl

Heeft u de gewenste trekhaak kunnen vinden? Dan kunnen de monteurs van Trekhaakcentrum.nl de trekhaak aan uw auto monteren. Neem contact op met onze klantenservice en maak een afspraak bij een van onze vestigingen, verspreid door heel Nederland. Wanneer u de auto heeft afgeleverd, bevestigen onze experts de trekhaak aan uw voertuig. Alle kosten zitten inbegrepen in de totaalprijs. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Een greep uit onze merken

Logo-Brink Logo-Bosal-Oris Logo ECS Logo-Westfalia