Polestar 2 trekhaak

Een trekhaak nodig voor uw Polestar 2? Bij Trekhaakcentrum.nl helpen we u graag verder. Wij bieden oplossingen voor alle automerken. Heeft u een model dat net op de markt is, dan kan het zo zijn dat er nog geen trekhaak voor beschikbaar is. U kunt altijd bellen naar onze klantenservice voor de meest actuele informatie.

Bereken direct uw prijs

Polestar trekhaak? | Ontvang direct een offerte! | Trekhaakcentrum.nl

Altijd bij u in de buurt

Bent u op zoek naar een vakkundige specialist bij u in de buurt? Trekhaakcentrum.nl heeft maar liefst vestigingen door heel Nederland. Ontdek uw dichtstbijzijnde vestiging of bel ons om uw vragen te stellen.

Vind uw vestiging | 085-2020660

Dit mag u van ons verwachten

Trekhaakcentrum - Levenslange garantie op trekhaakmontage
  • Levenslange garantie op de montage
  • Montage gereed in 1 dag
  • Gratis leenauto (excl. brandstof)
  • All-inclusive prijs zonder verrassingen
  • vestigingen, altijd één bij u in de buurt

Elektrisch of hybride rijden met een trekhaak

Ondanks de vaak indrukwekkende specificaties van elektrische en hybride auto’s, zijn ze niet altijd geschikt voor een trekhaak of mag er niet mee getrokken worden. Als er op de auto wel een trekhaak gemonteerd kan worden, maar geen trekgewicht op het kenteken heeft staan, dan is de trekhaak veelal alleen geschikt voor een fietsendrager. Bij Trekhaakcentrum weten we precies op welke modellen een trekhaak gemonteerd kan worden en welke mogelijkheden de trekhaak biedt bij de auto.

Altijd deskundig advies

Levenslange garantie op trekhaakmontage? Bij Trekhaakcentrum bent u hiervan verzekerd! Wij garanderen namelijk kwaliteit en veiligheid. Na afloop van de montage lopen onze professionals alles nauwkeurig na. Zo weet u zeker dat u optimaal kunt genieten van uw Polestar 2 trekhaak.

Trekhaakcentrum in cijfers

Vestigingen

Trekhaakmontages

Automodellen

Onze experts geven advies

Dankzij onze vakkundig aanpak profiteert u bij Trekhaakcentrum van levenslange garantie op montage. Daarnaast adviseren onze professionals u altijd eerlijk over de geschikte trekhaak voor uw Polestar 2. Is de trekhaak gemonteerd? Dan lopen zij de montage volledig na volgens een checklist. Zo garanderen we kwaliteit én veiligheid.

Bereken direct uw prijs

Trekhaak montage zonder gedoe

Een Polestar 2 trekhaak gevonden? Wij monteren uw trekhaak graag. Neem contact op met onze klantenservice om bij een van onze vestigingen een afspraak te maken en uw auto af te leveren. Extra kosten zullen nooit in rekening worden gebracht. Zo weet u altijd op voorhand waar u aan toe bent. Wij voorzien uw Polestar 2 binnen no-time van een trekhaak van Trekhaakcentrum.

Een greep uit onze merken

Logo-Brink Logo-Bosal-Oris Logo ECS Logo-Westfalia