Trekhaak Mercedes EQT

Als marktleider is Trekhaakcentrum in staat om ook voor nieuwe modellen snel een beschikbare trekhaak te leveren. Op dit moment is er nog geen trekhaak ontwikkeld voor de Mercedes EQT. Wilt u als eerste op de hoogte gehouden wanneer deze trekhaak wel beschikbaar is en tegen welke prijs? Stuur ons dan een bericht, dan krijgt u direct een bericht van ons zodra er een trekhaak beschikbaar is.

Hou mij op de hoogte!

 

 

Bereken direct uw prijs

Mercedes trekhaak? | Ontvang direct een offerte! | Trekhaakcentrum.nl

Altijd bij u in de buurt

Bent u op zoek naar een vakkundige specialist bij u in de buurt? Trekhaakcentrum.nl heeft maar liefst vestigingen door heel Nederland. Ontdek uw dichtstbijzijnde vestiging of bel ons om uw vragen te stellen.

Vind uw vestiging | 085-2020660

Dit mag u van ons verwachten

Trekhaakcentrum - Levenslange garantie op trekhaakmontage
  • Levenslange garantie op de montage
  • Montage gereed in 1 dag
  • Gratis leenauto (excl. brandstof)
  • All-inclusive prijs zonder verrassingen
  • vestigingen, altijd één bij u in de buurt

Leenauto gebruiken mogelijk

Tijdens de montage van de trekhaak op uw Mercedes EQT , kunt u gebruik maken van onze leenautoservice. U betaalt alleen de brandstofkosten. Zo kunt u weer zorgeloos de weg op.

Elektrisch of hybride rijden met een trekhaak

Niet iedere elektrische auto is geschikt voor het trekken van een aanhanger. Op sommige EV’s kan zelfs geen trekhaak gemonteerd worden. Dit heeft meestal te maken met de actieradius of de veiligheid. Als een trekhaak bij een accupakket in de buurt gemonteerd wordt kan dit namelijk risico's met zich meebrengen. Bij Trekhaakcentrum.nl weten we precies welke modellen geschikt zijn om een trekhaak onder te monteren. Vul de kentekentool in en zie direct of dit bij jouw auto kan.

Trekhaakcentrum in cijfers

Vestigingen

Trekhaakmontages

Automodellen

Trekhaakcentrum.nl: uw trekhaak laten monteren

Trekhaakcentrum.nl heeft nagenoeg alle soorten trekhaken in huis. Ook voor uw Mercedes EQT. Onze monteurs staan voor u klaar om deze op uw auto te monteren. Hiervoor kunt u terecht bij een van onze vestigingen. Alle kosten zijn meegenomen in de totaalprijs. Dit is dus ook het daadwerkelijke bedrag dat u betaalt om uw Mercedes EQT trekhaak te laten monteren. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

 

Bereken direct uw prijs

Waar kunt u terecht voor het monteren van een trekhaak voor uw Mercedes EQT?

Heeft u problemen met uw trekhaak? Onze professionals staan u graag te woord. Trekhaakcentrum.nl heeft verschillende vestigingen door heel Nederland. Hiernaast ziet u een overzicht van onze vestigingen. Van Groningen tot Middelburg en van Den Helder tot Urmond; overal in Nederland kunt u terecht voor de aanschaf en montage van een trekhaak.

Een greep uit onze merken

Logo-Brink Logo-Bosal-Oris Logo ECS Logo-Westfalia