Mercedes EQA Trekhaak

Welke trekhaak geschikt is voor uw auto, hangt onder andere af van het merk, model, type en bouwjaar. Bij Trekhaakcentrum.nl zijn we gespecialiseerd in het monteren van trekhaken voor alle automerken. Zoekt u een trekhaak voor uw Mercedes EQA? Dan helpen wij u verder! Vul onze trekhaakconfigurator in om te zien welke trekhaak geschikt is voor uw Mercedes EQA. Is er voor uw model nog geen oplossing beschikbaar, neem dan contact op en laat u informeren!

Bereken direct uw prijs

Mercedes trekhaak? | Ontvang direct een offerte! | Trekhaakcentrum.nl

Altijd bij u in de buurt

Bent u op zoek naar een vakkundige specialist bij u in de buurt? Trekhaakcentrum.nl heeft maar liefst vestigingen door heel Nederland. Ontdek uw dichtstbijzijnde vestiging of bel ons om uw vragen te stellen.

Vind uw vestiging | 085-2020660

Dit mag u van ons verwachten

Trekhaakcentrum - Levenslange garantie op trekhaakmontage
  • Levenslange garantie op de montage
  • Montage gereed in 1 dag
  • Gratis leenauto (excl. brandstof)
  • All-inclusive prijs zonder verrassingen
  • vestigingen, altijd één bij u in de buurt

Trekhaak voor elektrische en hybride auto's

Elektrische en hybride auto's zijn steeds vaker geschikt voor een trekhaak. Door het zware gewicht van de auto's is het trekgewicht vaak ook behoorlijk goed. Sommige elektrische of hybride auto's mogen geen aanhangers of caravans trekken, maar zijn wel geschikt voor een trekhaak om een fietsendrager op te plaatsen. Dit zijn speciale trekhaken met een pinnetje op de kogel, waardoor uitsluitend fietsendragers geplaatst kunnen worden. Deze trekhaken worden ook wel 'fietsendrager trekhaak' of 'RMC' genoemd. Bij Trekhaakcentrum.nl weten we precies welke trekhaak geschikt is voor ieder voertuig.

Vakkundig advies door onze experts

Voor advies over uw trekhaak bent u bij Trekhaakcentrum.nl aan het juiste adres. Onze professionals helpen u bij het maken van de juiste keuze. Want welke trekhaak past bij uw wensen en is daarnaast geschikt voor uw Mercedes EQA? Heeft u een keuze gemaakt, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de montage. Bij ons staan kwaliteit en veiligheid namelijk voorop. Bij Trekhaakcentrum.nl ontvangt u niet voor niets levenslange garantie op montage.

Trekhaakcentrum in cijfers

Vestigingen

Trekhaakmontages

Automodellen

Trekhaak montage zonder gedoe

Een Mercedes EQA trekhaak gevonden? Wij monteren uw trekhaak graag. Neem contact op met onze klantenservice om bij een van onze vestigingen een afspraak te maken en uw auto af te leveren. Extra kosten zullen nooit in rekening worden gebracht. Zo weet u altijd op voorhand waar u aan toe bent. Wij voorzien uw Mercedes EQA binnen no-time van een trekhaak van Trekhaakcentrum.nl.

Bereken direct uw prijs

Vestiging vinden voor uw Mercedes EQA trekhaak

Zeeland, Limburg of Groningen; de vestigingen van Trekhaakcentrum.nl vindt u door het hele land. Ervaart u problemen met uw Mercedes EQA trekhaak? Neem contact op met onze klantenservice. We ontvangen u graag op een van onze locaties. Er is altijd een vestiging bij u in de buurt.

Een greep uit onze merken

Logo-Brink Logo-Bosal-Oris Logo ECS Logo-Westfalia