Genesis trekhaak

Heeft u een trekhaak nodig voor uw Genesis? Trekhaakcentrum monteert trekhaken op alle auto’s van alle automerken, dus ook op uw Genesis? Met behulp van onze kentekentool kunt u de prijs van de gewenste Genesis trekhaak online ophalen. Hierbij wordt rekening gehouden met het model, het type en het bouwjaar van uw Genesis. Tevens kunt u opgeven waarvoor u de trekhaak nodig heeft. Dit is belangrijk om te bepalen welke elektrische aansluiting nodig is. Na het selecteren van de juiste trekhaak, zullen we de trekhaak monteren.

Bereken direct uw prijs

Genesis trekhaak monteren?

 

Het monteren van een Genesis trekhaak

Het monteren van een Genesis trekhaak moeilijk? Niet bij Trekhaakcentrum.nl. U selecteert het type trekhaak en maakt een afspraak bij een vestiging bij u in de buurt. Eenmaal op locatie monteert een van onze specialisten de trekhaak onder uw Genesis. Indien voorradig kunt u gebruikmaken van een gratis leenauto. En nog dezelfde dag kunt u uw auto mét trekhaak weer ophalen.

Wat kost een trekhaakmontage?

Heeft u de juiste Genesis trekhaak gevonden? Dan wilt u natuurlijk weten wat de kosten zijn voor het monteren van deze trekhaak. De kosten voor het plaatsen van de trekhaak kunt u eenvoudig opvragen via onze kentekentool. Van Breda tot Lelystad en van Utrecht tot Assen: er is altijd een Trekhaakcentrum vestiging bij u in de buurt.

Altijd bij u in de buurt

Bent u op zoek naar een vakkundige specialist bij u in de buurt? Trekhaakcentrum.nl heeft maar liefst vestigingen door heel Nederland. Ontdek uw dichtstbijzijnde vestiging of bel ons om uw vragen te stellen.

Vind uw vestiging | 085-2020660

Dit mag u van ons verwachten

Trekhaakcentrum - Levenslange garantie op trekhaakmontage
  • Levenslange garantie op de montage
  • Montage gereed in 1 dag
  • Gratis leenauto (excl. brandstof)
  • All-inclusive prijs zonder verrassingen
  • vestigingen, altijd één bij u in de buurt

Trekhaakcentrum in cijfers

Vestigingen

Trekhaakmontages

Automodellen

Trekhaak voor uw Genesis kopen?

Bent u op zoek naar een betrouwbare trekhaak voor uw Genesis om uw aanhanger, caravan, fietsendrager of trailer veilig te vervoeren? Dan bent u bij Trekhaakcentrum.nl aan het juiste adres. Wij verkopen en monteren vaste, afneembare en wegklapbare trekhaken voor alle (bestel)auto's. Wij kopen onze A-merk trekhaken rechtstreeks bij de fabrikant en kunnen bijna alle trekhaken monteren.

De Genesis specialist

Trekhaakcentrum.nl biedt u alle keuzevrijheid. U kiest voor een vaste, afneembare of wegklapbare trekhaak en wij zorgen voor een vlotte en professionele montage.

Wij leveren trekhaken voor

Offerte aanvragen

Een greep uit onze merken

Logo-Brink Logo-Bosal-Oris Logo ECS Logo-Westfalia