Ford trekhaak

Heeft u een trekhaak nodig voor uw Ford? Trekhaakcentrum.nl monteert trekhaken op alle auto’s van alle automerken, dus ook op uw Ford. Met behulp van onze kentekentool kunt u de prijs van de gewenste Ford trekhaak online ophalen. Hierbij wordt rekening gehouden met het model, het type en het bouwjaar van uw Ford. Tevens kunt u opgeven waarvoor u de trekhaak nodig heeft. Dit is belangrijk om te bepalen welke elektrische aansluiting nodig is. Na het selecteren van de juiste trekhaak, monteren wij de trekhaak.

Bereken direct uw prijs

Ford trekhaak? | Ontvang direct een offerte! | Trekhaakcentrum.nl

 

Een Ford trekhaak monteren

Selecteer het type trekhaak dat u wilt en plan vervolgens direct een afspraak in bij een van onze vestigingen. Eenmaal bij een vestiging van Trekhaakcentrum.nl bij u in de buurt, zullen onze specialisten de trekhaak vakkundig monteren. Maak gelijk online een afspraak voor de montage van een Ford trekhaak.

Kosten trekhaakmontage

Door middel van onze kentekentool kunt u de kosten opvragen voor het plaatsen van de trekhaak die geschikt is voor uw Ford. Van Groningen tot Vlissingen en van Hoorn tot Maastricht; overal in Nederland kunt u terecht voor de aanschaf en montage van een trekhaak voor uw Ford.

Altijd bij u in de buurt

Bent u op zoek naar een vakkundige specialist bij u in de buurt? Trekhaakcentrum.nl heeft maar liefst vestigingen door heel Nederland. Ontdek uw dichtstbijzijnde vestiging of bel ons om uw vragen te stellen.

Vind uw vestiging | 085-2020660

Dit mag u van ons verwachten

Trekhaakcentrum - Levenslange garantie op trekhaakmontage
  • Levenslange garantie op de montage
  • Montage gereed in 1 dag
  • Gratis leenauto (excl. brandstof)
  • All-inclusive prijs zonder verrassingen
  • vestigingen, altijd één bij u in de buurt

Trekhaakcentrum in cijfers

Vestigingen

Trekhaakmontages

Automodellen

Trekhaak kopen voor uw Ford

Wilt u een veilige en betrouwbare trekhaak kopen voor uw Ford? Dan bent u bij Trekhaakcentrum.nl aan het juiste adres. Wij verkopen en monteren vaste trekhaken, afneembare trekhaken en wegklapbare trekhaken. Wij kopen al onze trekhaken direct in bij de fabrikant en kunnen bijna alle trekhaken monteren. Zo kunt u weer met een goed gevoel op pad met uw caravan, fietsendrager, aanhanger of trailer.

Ford? Wij zijn de specialist!

Trekhaakcentrum.nl biedt altijd de keuze tussen een afneembare, vaste of wegklapbare trekhaak. Daarnaast profiteert u van onze professionele en snelle montage.

Een greep uit onze merken

Logo-Brink Logo-Bosal-Oris Logo ECS Logo-Westfalia