BYD Tang trekhaak

Een trekhaak nodig voor uw Byd Tang? Bij Trekhaakcentrum.nl helpen we u verder. Wij monteren trekhaken op alle automerken. Dus ook op uw Byd Tang. Om te bepalen welke trekhaak geschikt is voor uw auto, hebben we meer gegevens nodig. Niet onder iedere Byd kunnen we dezelfde trekhaak monteren. Vul daarom onze kentekentool in en vraag direct uw prijs op.Het monteren van de trekhaak op uw Byd Tang kan enige tijd kosten. Tijdens de montage kunt u een van onze leenauto's gebruiken. Enkel de kosten van de brandstof zijn voor uw rekening. Zo kunt u in de tussentijd zorgeloos van A naar B.
 
 

Bereken direct uw prijs

BYD trekhaak monteren?

Altijd bij u in de buurt

Bent u op zoek naar een vakkundige specialist bij u in de buurt? Trekhaakcentrum.nl heeft maar liefst vestigingen door heel Nederland. Ontdek uw dichtstbijzijnde vestiging of bel ons om uw vragen te stellen.

Vind uw vestiging | 085-2020660

Dit mag u van ons verwachten

Trekhaakcentrum - Levenslange garantie op trekhaakmontage
  • Levenslange garantie op de montage
  • Montage gereed in 1 dag
  • Gratis leenauto (excl. brandstof)
  • All-inclusive prijs zonder verrassingen
  • vestigingen, altijd één bij u in de buurt

Elektrisch of hybride rijden met een trekhaak

Ondanks de vaak indrukwekkende specificaties van elektrische en hybride auto’s, zijn ze niet altijd geschikt voor een trekhaak of mag er niet mee getrokken worden. Als er op de auto wel een trekhaak gemonteerd kan worden, maar geen trekgewicht op het kenteken heeft staan, dan is de trekhaak veelal alleen geschikt voor een fietsendrager. Bij Trekhaakcentrum weten we precies op welke modellen een trekhaak gemonteerd kan worden en welke mogelijkheden de trekhaak biedt bij de auto.

Altijd deskundig advies

Levenslange garantie op trekhaakmontage? Bij Trekhaakcentrum bent u hiervan verzekerd! Wij garanderen namelijk kwaliteit en veiligheid. Na afloop van de montage lopen onze professionals alles nauwkeurig na. Zo weet u zeker dat u optimaal kunt genieten van uw BYD Tang trekhaak.

Trekhaakcentrum in cijfers

Vestigingen

Trekhaakmontages

Automodellen

Onze experts geven advies

Een trekhaak nodig voor uw Byd Tang? Bij Trekhaakcentrum.nl helpen we u verder. Wij monteren trekhaken op alle automerken. Dus ook op uw Byd Tang. Om te bepalen welke trekhaak geschikt is voor uw auto, hebben we meer gegevens nodig. Niet onder iedere Byd kunnen we dezelfde trekhaak monteren. Vul daarom onze kentekentool in en vraag direct uw prijs op. Het monteren van de trekhaak op uw Byd Tang kan enige tijd kosten. Tijdens de montage kunt u een van onze leenauto's gebruiken. Enkel de kosten van de brandstof zijn voor uw rekening. Zo kunt u in de tussentijd zorgeloos van A naar B.

Bereken direct uw prijs

Trekhaak montage zonder gedoe

Een BYD Tang trekhaak gevonden? Wij monteren uw trekhaak graag. Neem contact op met onze klantenservice om bij een van onze vestigingen een afspraak te maken en uw auto af te leveren. Extra kosten zullen nooit in rekening worden gebracht. Zo weet u altijd op voorhand waar u aan toe bent. Wij voorzien uw BYD Tang binnen no-time van een trekhaak van Trekhaakcentrum.

Een greep uit onze merken

Logo-Brink Logo-Bosal-Oris Logo ECS Logo-Westfalia