Vragen? Neem dan contact op: 085-2020660 of via chat

Offerte aanvragen

Menu

Over ons

Trekhaakcentrum.nl is hét adres voor een complete trekhaakmontage en kabelset installatie met bijbehorende aanpassingen aan de software van uw auto indien dat noodzakelijk is. Ook voor reparaties aan stekkerdozen en/of ombouw van kabelsets bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast levert Trekhaakcentrum.nl accessoires zoals verloopstekkers, witte kentekenplaten, adapters en fietsendragers.

Vakkundig

Trekhaakcentrum.nl is al ruim 15 jaar actief in de wereld van de trekhaakmontages. In deze periode heeft Trekhaakcentrum.nl een brede expertise opgebouwd, die zij graag inzet voor een excellente klantgerichte service. Binnen Trekhaakcentrum.nl werken 85 zelfstandige trekhaakmontage centra samen, die allen klantgerichtheid hoog in het vaandel hebben staan. Daarmee is de grootste keten in Nederland ontstaan van gespecialiseerde trekhaakmontage centra. Trekhaakcentrum.nl ondersteunt deze bedrijven met up-to-date technische kennis, marketing en een scherp geprijsd inkooppakket. Samen met de efficiënte werkwijze van onze trekhaakspecialisten resulteert dit in de beste keus voor elke potentiële klant.

Een trekhaak is voor de meeste mensen niet iets waar ze dagelijks mee bezig zijn, wij merken dat de kans groot is dat u zich vandaag bedenkt, morgen een trekhaak nodig te hebben. Wij doen onze uiterste best om dat te realiseren en krijgen dat in veel gevallen voor elkaar. Onze medewerkers maken de organisatie, een persoonlijke band met onze collega’s bij de verschillende montagevestiging is daarom voor ons vanzelfsprekend. Zo waarborgen wij de kwaliteit bij alle individuelen montagevestingen én dat bevordert het vakmanschap.

A-merken

Trekhaakcentrum.nl is niet gelieerd aan één specifieke trekhaakfabrikant en neemt daarmee in trekhaakland een unieke onafhankelijke positie in. In veel gevallen worden de voertuigen voorzien van een trekhaak en kabelset van Brink. De passing is vaak goed, de kwaliteit uitstekend en de prijzen acceptabel. Daarnaast kan Trekhaakcentrum.nl rechtstreeks uit de voorraad van Brink leveren en dat betekent dat u in veel gevallen morgen al een trekhaak kunt laten monteren! Indien Brink niet leverbaar is, niets heeft ontwikkeld voor uw auto, te duur is of om een andere reden niet de gewenste leverancier is, kunnen wij ook trekhaken leveren van andere merken zoals Bosal, GDW, Aragon, Westfalia of AutoHak.

Henri achter

Klantgericht

Onze eisen met betrekking tot een trekhaakmontage zijn hoog. Bij ons staat veiligheid op de eerste plaats, daarom wordt na afloop van de montage een checklist afgevinkt waarbij de belangrijkste punten nogmaals worden nagelopen. U bent dus verzekerd van een solide montage. Óók optisch gezien zijn de eisen hoog. Wij gaan niet zonder uw toestemming een uitsparing maken in een bumper. Daarover worden van tevoren altijd afspraken gemaakt. Dan komt het technische aspect zoals het vakkundig installeren van de kabelset en het updaten van de boordcomputer van de auto zodat een perfecte werking wordt verkregen.

checklist

De informatievoorziening vinden wij essentieel. Trekhaakcentrum probeert zo goed mogelijk bereikbaar te zijn om accuraat advies te geven. U kunt ons daarvoor dagelijks bereiken van 09:00 tot 21:00. U kunt dat doen door te bellen, chatten of emailen. Indien wij niet bereikbaar zijn, laat dan een bericht achter en wij beantwoorden binnen 24 uur. Ook in het weekend en ook tijdens vakanties, want dan heeft u ons het hardst nodig!

De uitgebreide ervaring van Trekhaakcentrum staat er garant voor dat zij ook trekhaakoplossingen weet te creëren voor bijvoorbeeld hybride, elektrische, import- en historische auto’s. Ook voor uw bedrijfsauto’s en camper hebben wij vaak een geschikte oplossing.

Volg ons