Vragen? Neem dan contact op: 085-2020660 of via chat

Offerte aanvragen

Menu

Vakkundige monteurs en behoud van fabrieksgarantie

Onze eisen met betrekking tot een trekhaakmontage zijn hoog en veiligheid staat bij ons op de eerste plaats. Na afloop van de montage wordt een checklist afgevinkt waarbij de belangrijkste punten nogmaals worden nagelopen. U bent dus verzekerd van een solide montage. Óók optisch gezien zijn de eisen hoog. Wij gaan niet zonder uw toestemming een uitsparing maken in een bumper. Daarover worden van tevoren altijd duidelijke afspraken gemaakt. Voor het vakkundig installeren van de kabelset en het updaten van de boordcomputer van de auto bent u bij ons aan het juiste adres.

Omdat wij uitsluitend kwaliteits-onderdelen monteren en volgens de voorgeschreven fabrieksvoorschriften werken, blijft de fabrieksgarantie behouden.

Trekhaak montage door experts

Via onze online kentekentool kunt u direct en eenvoudig een all-inclusive prijs opvragen voor de montage van een trekhaak voor uw auto door uw kenteken in te vullen. Weet u uw kenteken niet? Dan kunt u nog steeds online een prijs opvragen door het invullen van het merk, model en bouwjaar van uw auto.

//