Vragen? Neem dan contact op: 085-2020660 of via chat

Offerte aanvragen

Menu

Grizzly – Trekhaak Zeeland

Trekhaak aanschaffen in Zeeland

Een trekhaak laten monteren in de regio Zeeland, doet u het best bij een vestiging van Trekhaak Centrum. Wij zijn dé specialist op het gebied van montage van trekhaken voor de caravan of aanhangwagen. Trekhaak Centrum kan ieder merk trekhaak leveren omdat wij merk onafhankelijk zijn. Zo kunnen we de keuze maken voor de trekhaak die het beste past bij uw auto.

Diverse soorten
Bij Trekhaak Centrum kunt u kiezen uit een ruim assortiment trekhaken en accessoires. Zo kunt u bij ons terecht voor:

  • Trekhaken met vaste of afneembare kogel;
  • Elektrische aansluitingen;
  • Verloopstekkers;
  • En allerlei onderdelen voor extra wensen en nieuwe functies.

Al deze onderdelen zijn getest en gekeurd volgens de Euronorm (94/20EC), die wordt gebruikt in de meeste EU lidstaten. Naast de beste kwaliteit, bieden wij ook nog eens uitstekende service. Zo kunt u van ons behalve deskundig advies ook een leenauto verwachten, die u kunt gebruiken voor de periode dat wij werken aan uw auto. Dus als u een trekhaak laat monteren op een doordeweekse dag, en u moet nog ergens anders zijn dan onze vestiging in Zeeland, kunt u een gratis leenauto van ons daarvoor gebruiken.. U hebt al een volledig gemonteerde trekhaak vanaf € 350,-.

Contact
Een trekhaak aan uw auto laten monteren in Zeeland, kunt u het best laten doen door de specialisten van Trekhaakcentrum. U kunt in Zeeland terecht in Vlissingen, op adres Industrieweg 13. Een afspraak maken doet u via telefoonnummer 085-2020660 (bij geen gehoor 0162-490910) of stuur een e-mail naar: info@trekhaakcentrum.nl. Hier kunt u ook terecht als u vragen hebt of als u een afspraak bij één van onze andere vestigingen wilt maken.

Volg ons