Vragen? Neem dan contact op: 085-2020660 of via chat

Offerte aanvragen

Menu

Trekhaak Westfalia

Westfalia staat al jaren bekend om hun top kwaliteit aan trekhaken. Daarnaast monteert Trekhaakcentrum makkelijk voor u een Westfalia trekhaak onder uw auto of camper. Westfalia is ook bekend om hun vele campers en trekhaken daarvoor. Zo als u misschien al aann de naam kan zien is Westfalia een volledig Duits bedrijf. Daarom staat een Westfalia trekhaak ook bekend om hun Duitse degelijkheid!

Westfalia trekhaak, veelvuldig getest

Een Westfalia trekhaak heeft vele testen doorstaan voordat hij uiteindelijk gemonteerd wordt onder uw auto. Hierdoor weet u zeker dat u met een veilig gevoel de weg op kan en dat u zorgeloos kan genieten van uw vakantie! Een Westfalia trekhaak is daarom ook alleen maar gemaakt van de allerbeste materialen.

OEM-partner

Westfalia is een OEM-partner van vele Duitse auto-merken. Dit betekent dat vele trekhaken en producten van Westfalia al worden gemonteerd onder diverse Duitse auto’s als Volkswagen of Audi. Daarom wordt een Westfalia trekhaak ook voornamelijk gemonteerd onder Duitse auto’s. Naast een Westfalia trekhaak heeft Trekhaakcentrum ook trekhaken van andere merken. Wat dacht u bijvoorbeeld van het Nederlandse Brink of het Belgische GDW. Al deze trekhaken zijn veelvuldig getest, net als de Westfalia trekhaak.

Een Westfalia trekhaak voor uw auto!

Wilt u een Westfalia trekhaak onder uw auto monteren? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. U kan ons bereiken op het telefoonnummer 085 – 20 20 660! Trekhaakcentrum heeft op dit moment meer dan 82 vestigingen in heel Nederland. Zo is er altijd wel een Trekhaakcentrum vestiging bij u in de buurt die bijvoorbeeld een Westfalia trekhaak kan monteren. Tot ziens bij Trekhaakcentrum.nl

Volg ons