Vragen? Neem dan contact op: 085-2020660 of via chat

Offerte aanvragen

Menu

Grizzly – Trekhaak Utrecht

Trekhaak aanschaffen in Utrecht

Als u een trekhaak op uw auto wil laten monteren en u woont in de omgeving Utrecht, kunt u dat het best doen bij een vestiging van Trekhaakcentrum. Wij zijn dé specialist op het gebied van montage van trekhaken. Een trekhaak kan goed van pas komen als u op vakantie gaat of gaat verhuizen.

Merkonafhankelijk
Trekhaak Centrum is merkonafhankelijk. Wij kunnen u alle topmerken aanbieden en krijgt u precies de haak die het meest geschikt is voor uw auto.

Service
Bij Trekhaak Centrum kunt u kiezen uit verschillende soorten trekhaken en accessoires van alleen de beste merken. Zo hebben wij trekhaken met een vaste of afneembare kogel, diverse elektrische aansluitingen, verloopstekkers en onderdelen voor eventuele extra wensen. Al deze producten voldoen aan de standaarden voor de Euronorm (94/20EC). Deze norm geldt in bijna alle lidstaten van de EU. Naast deze kwaliteitsgarantie, geniet u bij ons ook de beste service. U krijgt bij ons behalve een deskundig advies ook een gratis leenauto (indien u wenst) voor de tijd dat uw auto onder constructie is. Dus wanneer er een trekhaak op uw auto wordt gezet, blijft u toch mobiel. U hebt al een volledig gemonteerde trekhaak, inclusief BTW, voor € 350,-.

Contact 
Als u een trekhaak wilt laten monteren en u woont in de regio Utrecht, kunt u een afspraak maken bij onze vestiging in Utrecht. U belt dan naar: 085-2020660 (bij geen gehoor 0162-490910) of u stuurt een e-mail naar: info@trekhaakcentrum.nl. Wij helpen u graag!

Volg ons