Vragen? Neem dan contact op: 085-2020660 of via chat

Offerte aanvragen

Menu

Thule trekhaak

Thule trekhaak

Trekhaakcentrum monteert uitsluitend trekhaken van topkwaliteit. Zo hanteren wij veel A-merken, zoals een Bosal, Westfalia of een Thule trekhaak. Wij zijn toonaangevend op het gebied van trekhaak montage. Voor het voordelig laten monteren van een Thule trekhaak bent u bij Trekhaakcentrum aan het juiste adres. We beschikken over 82 vestigingen verspreid door heel Nederland, er is dus altijd wel een Trekhaakcentrum bij u in de buurt.

Ruime selectie met trekhaken

Bij Trekhaakcentrum kunt u kiezen uit een zeer ruime selectie trekhaken en accessoires. Ook van het merk Thule zijn er meerdere varianten beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor een vaste of een afneembare Thule trekhaak. Maar met enkel een trekhaak bent u er nog niet. In onze all-inclusive prijs, voorzorgen wij namelijk ook de elektrische aansluiting.

Al Thule trekhaken voldoen aan de eisen van Euronorm (94/20EC), die in acht worden genomen door de meeste lidstaten van de EU. Naast kwaliteit, heeft u bij ons ook een servicegarantie op elke trekhaak. Wij geven u altijd een deskundig advies. Bovendien kunt u gebruik maken van een gratis leenauto, altijd handig om gewoon uw dagelijkse ding te kunnen doen. Op deze manier blijft u mobiel en kunnen onze ervaren monteurs de trekhaak op uw auto bevestigen. U heeft al een gemonteerde trekhaak vanaf € 319,- inclusief BTW en garantie.

Meer weten over een Thule trekhaak?

Wanneer u door de deskundigen van Trekhaakcentrum een Thule trekhaak wilt laten monteren, kunt u gemakkelijk online een afspraak maken of bellen naar 085-2020660. Uiteraard kunt u ook mailen, een e-mail stuurt u naar info@trekhaakcentrum.nl of maak gebruik van het informatieformulier aan de rechterzijde. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt kiezen uit meer dan 50 vestigingen verspreid over heel Nederland, dus er zit er altijd wel één bij u in de buurt voor het monteren van een Thule trekhaak.

Volg ons