Vragen? Neem dan contact op: 085-2020660 of via chat

Offerte aanvragen

Menu

Grizzly – Trekhaak specialist

Trekhaak specialist

“Trekhaakcentrum.nl” is de trekhaak specialist bij uitstek voor de montage van zowel afneembare als vaste trekhaken. Door zijn specialisatie kan Trekhaakcentrum.nl de beste kwaliteit, service en adviezen aan de klant leveren. Samen met u kiezen wij het type trekhaak uit die het best past bij uw wensen en uw auto.

Ook is de keuze van het juiste elektrische systeem belangrijk: 7 of 13 polig. Dit systeem mag natuurlijk niet interfereren met het door de automobielfabrikant toegepaste motor- en voertuigmanagementsysteem. Juist vanwege deze complexiteit van de elektrische aansluitingen in combinatie met de geavanceerde computerbesturingssystemen bevinden kunt u het beste de trekhaak montage laten uitvoeren door een trekhaak specialist zoals “Trekhaakcentrum.nl”

Trekhaken welke door Trekhaakcentrum.nl worden verkocht en/of gemonteerd zijn getest en gekeurd volgens de Euronorm (94/20EC). Dit is de teststandaard die vanaf 1 januari 1995 in de meeste EU-lidstaten van kracht is. Als trekhaak specialist leveren wij uitsluitend goedgekeurde trekhaken. De goedkeurig blijkt uit het type plaatje dat op de trekhaak bevestigd is.

Het maximale aanhangwagengewicht staat op uw kentekenbewijs deel I voor de auto van na april 1998. Voor andere auto’s blijkt het maximumaanhangwagengewicht uit het aanvullingsblad (zie ook de site van het RDW). Indien op het type plaatje van de trekhaak een lager gewicht vermeldt wordt dan op het kentekenbewijs geldt het lagere gewicht.

Volg ons