Vragen? Neem dan contact op: 085-2020660 of via chat

Offerte aanvragen

Menu

Trekhaak laten plaatsen

Graag willen weten hoe veel een trekhaak laten plaatsen kost?

Vul dan onze kentekentool in en vind hoe veel uw trekhaak kost!

Offerte aanvragen

Bij Trekhaakcentrum bent u aan het juiste adres om een trekhaak te laten plaatsen. De prijs voor het plaatsen van een trekhaak varieert nogal. Dit is weer afhankelijk van het type trekhaak dat u wilt laten bevestigen. Maar uiteraard ook het automerk en het model spelen hierbij een belangrijke rol. Hoe dan ook, bij Trekhaakcentrum kunt u te allen tijde een trekhaak laten monteren tegen een correcte prijs. We zijn de specialist op het gebied van trekhaken en beschikken over 85 vestigingen in Nederland. Er zit dus altijd wel een Trekhaakcentrum bij u in de buurt om een trekhaak te laten plaatsen.

Welke trekhaak wilt u laten plaatsen?

We beschikken over een zeer ruime selectie met allerlei soorten trekhaken. Niet alleen als het gaat om trekhaak merken, maar ook voor automerken en uitvoeringen zijn er weer verschillende trekhaken. Los hiervan kunt u dan ook nog kiezen om een vaste, afneembare of wegdraaibare trekhaak te laten plaatsen. De prijs voor het plaatsen van een trekhaak begint op € 319,-. Als u voor een duurder merk of een speciale uitvoering kiest gaan de kosten uiteraard omhoog.

Als u snel de prijs wilt weten voor het laten plaatsen van een trekhaak op uw auto, maak dan gebruik van onze kentekentool. Hiermee kunt u met behulp van het kenteken van uw auto snel de passende trekhaak vinden. Wanneer u het kenteken niet bij de hand heeft, dan kunt u alsnog de gewenste trekhaak vinden met de specificaties van de auto. Als u alles goed en naar wens heeft ingevuld krijgt u direct de prijzen en mogelijkheden te zien voor het plaatsen van een trekhaak.

Meer weten over de prijs van een trekhaak?

Laat het dan weten aan een van onze trekhaak specialisten. De prijs voor het plaatsen van een trekhaak kunt u zo bij ze opvragen, maar wellicht dat het handig is om eerst de kenteken tool te gebruiken. Als u andere vragen heeft kunt u deze ook gewoon stellen, we zijn te bereiken via 085 – 2020660 of u kunt een e-mail sturen naar info@trekhaakcentrum.nl. We zullen al uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Volg ons