Vragen? Neem dan contact op: 085-2020660 of via chat

Offerte aanvragen

Menu

Grizzly – Trekhaak montage

Trekhaak montage bij u in de buurt

Trekhaak montage laat u doen door een gespecialiseerd trekhaak montage-bedrijf. Door de complexheid van 13 polige aansluitingen in combinatie met de geavanceerde computerbesturingssystemen, die zich in auto’s bevinden, is de montage van een trekhaak een te gecompliceerde klus voor de bekende fittingbedrijven. Bedrijven die gespecialiseerd zijn in eenvoudigere werkzaamheden zoals de montage van banden, remblokken en uitlaten.

Een gespecialiseerd bedrijf als trekhaakcentrum.nl heeft zoveel ervaring met de vele typen personenauto’s en bestelwagens dat de montage van een trekhaak snel én vakkundig wordt uitgevoerd. De tijdsbesparing ten opzichte van andere bedrijven, ziet u terug in de scherpe trekhaak montage prijs.

Omdat trekhaak montage onze kernactiviteit is, hoeft u nooit lang te wachten voor een trekhaak montage. Trekhaakcentrum.nl hanteert een eenvoudig prijssysteem. Wij bieden u uitsluitend trekhaken aan inclusief montage en BTW.

Omdat elk type auto een andere trekhaak vergt is het niet mogelijk een actuele prijslijst op onze site te publiceren. Vraag een offerte aan of gebruik onze kentekentool om uw prijs te berekenen en een afspraak te maken.

Volg ons