Vragen? Neem dan contact op: 085-2020660 of via chat

Offerte aanvragen

Menu

Grizzly – Trekhaak Limburg

Trekhaak uit Limburg

Een trekhaak laten monteren in de regio Limburg? Trekhaakcentrum heeft meerdere vestigingen in Limburg. Trekhaakcentrum is dé specialist in het monteren van trekhaken aan auto’s voor bijvoorbeeld vakantie of een verhuizing. Bovendien is Trekhaakcentrum merkonafhankelijk, dus zijn wij kunnen elk merk trekhaak monteren.

Trekhaken en accessoires
Trekhaakcentrum heeft een ruim assortiment in trekhaken en accessoires. Wij hebben verschillende soorten trekhaken met een vaste of afneembare kogel, elektrische aansluitingen, verloopstekkers en onderdelen voor eventuele extra wensen voor nieuwe functies. Onze trekhaken zijn allen getest en gekeurd volgens de Euronorm (94/20EC), die van kracht is in de meeste EU lidstaten. Naast kwaliteit krijgt u bij ons ook een goede service. Dit betekent dat u verzekerd bent van een deskundig advies en, indien gewenst, kunt u gebruik maken van een gratis leenauto voor de tijd dat wij aan uw auto werken. Dit is natuurlijk erg handig. U hebt al een volledig gemonteerde trekhaak, inclusief BTW vanaf €289,-.

Contact 
Voor een trekhaak van grote kwaliteit en goede aangrenzende service, komt u naar één van onze vestigingen in Limburg. Er is een vestiging in Maastricht en in Baarlo, bekijk anders een overzicht met de andere vestigingen. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u bellen naar 085-2020660 (bij geen gehoor 0162-490910). E-mailen kan naar info@trekhaakcentrum.nl.

Volg ons