Vragen? Neem dan contact op: 085-2020660 of via chat

Offerte aanvragen

Menu

Grizzly – Trekhaak Haarlem

Trekhaak in Haarlem

Zoekt u een trekhaak voor uw auto? Dan bent u bij Trekhaakcentrum aan het juiste adres. Met ruim 60 vestigingen in Nederland, is er altijd wel een vestiging in de buurt. Woont u in de omgeving Haarlem, dan kunt u het best terecht bij Trekhaakcentrum Hoofddorp.

Trekhaakcentrum is dé specialist voor montage van trekhaken op auto’s. Aangezien wij merk onafhankelijk zijn, kunnen wij elk merk trekhaak monteren.

Meerdere opties
Trekhaakcentrum.nl beschikt over een ruim assortiment aan trekhaken, en voor elke auto zijn er meerdere opties qua haken. Ons assortiment bestaat uit:

  • Trekhaken met een vaste of afneembare kogel;
  • Elektrische aansluitingen;
  • Verloopstekkers;
  • En eventuele extra wensen en nieuwe functies.

Al onze trekhaken zijn getest en gekeurd volgens de Euronorm (94/20EC). Dit is de teststandaard die vanaf 1 januari 1995 van kracht is in een groot aantal lidstaten. Voor we beginnen aan de montage, krijgt u van ons deskundig advies over wat wij de beste optie achten. Zo kunnen we in overleg met u de juiste optie selecteren. U hebt al een compleet gemonteerde trekhaak vanaf €329,- inclusief BTW. U kunt indien nodig een gratis leenauto meenemen.

Contact 
Bent u geïnteresseerd in het laten monteren van een trekhaak? Neem contact met de vestiging in Bloemendaal, een steenworp afstand van Haarlem. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u bellen naar 085-2020660 (bij geen gehoor 0162-490910). Als u liever wilt e-mailen, dan kunt u dit doen naar info@trekhaakcentrum.nl.

Bezoek de vestigingspagina van Hoofddorp of bekijk een overzicht van al onze vestigingen!

Volg ons