Vragen? Neem dan contact op: 085-2020660 of via chat

Offerte aanvragen

Menu

Trekhaak fietsendrager

Trekhaak fietsendrager

Bij Trekhaakcentrum zit u goed voor een brede selectie aan fietsendrager trekhaken. Ideaal om één of meerdere fietsen mee te nemen op vakantie of tijdens een dagje uit. Een trekhaak voor de fietsendrager kan gebruikt worden op vrijwel alle auto’s. Dus ook op kleine auto’s waarmee u normaal gesproken geen caravan of aanhangwagen kunt trekken. Zelfs dan is het de moeite waard om een trekhaak te laten bevestigen. Dan kunt u in ieder geval uw fietsen gemakkelijk meenemen met de fietsendrager wanneer u op pad gaat.

Snel een fietsendrager trekhaak laten monteren?

Dus heeft u een fietsendrager, maar nog geen trekhaak? Dan is het zeker interessant om eens een kijkje te nemen op de website van Trekhaakcentrum. Met behulp van onze kenteken tool heeft u eenvoudig en snel de gewenste trekhaak voor de fietsendrager gevonden. U vult het kenteken van uw auto in en vervolgens u kunt aangeven waar u de trekhaak voor wilt gebruiken.

Als u de gewenste trekhaak voor de fietsendrager heeft geselecteerd kunt u een afspraak maken om de trekhaak te laten monteren. Deze trekhaak montage kan worden uitgevoerd op meer dan 50 locaties verspreid door heel Nederland. Dus u vind altijd wel een Trekhaakcentrum bij u in de buurt en u hoeft de trekhaak voor de fietsendrager niet zelf te bevestigen.

Heeft u vragen over een trekhaak fietsendrager?

Wanneer u vragen heeft over een trekhaak voor de fietsendrager, stel ze dan gerust aan een van onze trekhaak specialisten. U kunt bellen naar 085-2020660, een van onze medewerkers beantwoord al uw vragen graag over een trekhaak voor fietsendragers. Het is ook mogelijk om uw vragen te mailen, gebruik daarvoor het contactformulier aan de rechterzijde. Kortom, we zullen er alles aan doen zodat u de juiste trekhaak fietsendrager in uw bezit krijgt.

Volg ons