Vragen? Neem dan contact op: 085-2020660 of via chat

Offerte aanvragen

Menu

Grizzly – Trekhaak caravan

Trekhaak voor de caravan

Als u met de auto op vakantie wilt gaan en u heeft een trekhaak voor de caravan nodig, laat deze dan vakkundig monteren door de specialisten van Trekhaakcentrum. Wij zijn namelijk dé specialist voor het monteren van een trekhaak die u kunt gebruiken voor de caravan. We zijn een merk onafhankelijk bedrijf, waardoor we dus gebruik kunnen maken van elk trekhaak merk. Wij zorgen er dan ook voor dat de beste trekhaak op uw auto wordt gemonteerd, zodat u zonder problemen met uw caravan op pad kunt gaan.

Ruime selectie met trekhaken

Trekhaakcentrum beschikt over een ruim assortiment aan trekhaken en voor bijna elke auto zijn er meerdere opties. Zo hebben wij in ons assortiment trekhaken met een vaste of afneembare kogel, diverse elektrische aansluitingen en verloopstekkers.

Al onze trekhaken zijn getest en gekeurd volgens de Euronorm (94/20EC). Dit is de teststandaard die vanaf 1 januari 1995 van kracht is in de meeste EU-lidstaten. Met behulp van ons deskundig advies kunt u de juiste trekhaak voor uw caravan selecteren en wordt deze voor ons voordelig gemonteerd. U hebt al een compleet gemonteerde trekhaak vanaf € 319,-. Daarnaast kunt u ook gratis gebruik maken van onze leenauto, terwijl onze monteurs de trekhaak voor de caravan aan uw auto bevestigen. Voor het gebruik van de leenauto betaalt u enkel de verbruikte brandstof.

Meer weten over een caravan trekhaak?

Het monteren van een trekhaak voor de caravan onder uw auto wordt vakkundig gedaan door de monteurs van Trekhaakcentrum. Hebt u interesse in onze diensten, maak dan een afspraak via telefoonnummer 085-2020660 of stuur een e-mail naar info@trekhaakcentrum.nl. Wij hebben meer dan 60 vestigingen, verspreid over heel Nederland, dus u kunt zelf aangeven waar u geholpen wilt worden voor een caravan trekhaak.

Volg ons