Vragen? Neem dan contact op: 085-2020660 of via chat

Offerte aanvragen

Menu

Grizzly – Trekhaak nodig in Brabant

Trekhaak nodig in Brabant

Wanneer u een trekhaak wilt laten monteren in de regio Brabant, kunt u het best terecht bij Trekhaakcentrum. Wij zijn dé specialist op het gebied van trekhaakmontage. Met meerdere vestigingen in Brabant, zit er altijd wel een Trekhaakcentrum in de buurt.

Merkonafhankelijk
Wij zijn niet merkafhankelijk, zo kunnen wij u elk merk trekhaak aanbieden.
Trekhaakcentrum beschikt over een ruim assortiment trekhaken en accessoires. Zo kunt u bij ons onder meer trekhaken met een vaste of afneembare kogel, elektrische aansluitingen, verloopstekkers en onderdelen voor extra functies krijgen. Al onze trekhaken voldoen aan de standaarden van Euronorm (94/20EC) omdat deze van kracht zijn in de meeste EU lidstaten. Naast kwaliteit kunt u van ons ook service verwachten. Denk hierbij aan een deskundig advies en een eventuele leenauto. Als u een trekhaak wilt laten monteren, maar toch de auto dagelijks nodig heeft, kunt u van ons een leenauto krijgen. Vanzelfsprekend is de verbruikte brandstof voor eigen rekening. Inclusief deze kosten en BTW hebt u al een volledig gemonteerde trekhaak vanaf €289,-.

Contact
Wilt u een trekhaak op uw auto laten monteren in de regio Brabant? Kom dan naar Trekhaakcentrum. Wij hebben namelijk vestigingen in heel Brabant. Een afspraak maken doet u door te bellen naar 085-2020660 (bij geen gehoor 0162-490910) of te mailen naar info@trekhaakcentrum.nl. Hier kunt u ook terecht voor eventuele vragen.

Volg ons