Vragen? Neem dan contact op: 085-2020660 of via chat

Offerte aanvragen

Menu

Bosal trekhaak

Bosal trekhaak

Als echte trekhaak specialist, monteert Trekhaakcentrum ook een Bosal trekhaak zeer voordelig aan uw auto. Wij hebben een groot assortiment trekhaken, waaronder A-merken zoals Bosal, Westfalia en Thule. Trekhaakcentrum is niet alleen voordelig, wij geven u ook deskundig advies en helpen u bij het kiezen van de juiste trekhaak. Op elke Bosal trekhaak geven wij service garantie. Wij zijn niet voor niets toonaangevend op het gebied van trekhaak montage.

Een Bosal trekhaak of een ander merk?

Bij Trekhaakcentrum kunt u kiezen uit een breed assortiment aan trekhaken van diverse trekhaak merken. Wij monteren voornamelijk A-merken, zoals trekhaken van Bosal. Heeft u liever geen Bosal trekhaak, dan monteren wij een trekhaak van een ander merk aan uw auto. Al onze trekhaken voldoen aan de Euronorm (94/20EC), welke worden gebruikt door bijna alle lidstaten van de EU. Wij voorzien u altijd van een kwalitatieve trekhaak aan uw auto, voor een zeer aantrekkelijke prijs. Of u nu kiest voor een Bosal trekhaak of een ander merk.

Naast deze kwaliteitsgarantie, profiteert u bij Trekhaakcentrum ook van een uitstekende service. Wanneer de trekhaak van Bosal aan uw auto wordt bevestigd, kunt u zonder problemen gebruik maken van onze leenauto, u betaalt slechts voor de verbruikte brandstof. Al vanaf € 319,- kunnen wij u een Bosal trekhaak inclusief een volledige montage realiseren.

Meer weten over trekhaken?

Wilt u een afspraak maken voor het monteren van een Bosal trekhaak of wilt u weten wat de kosten zijn bij uw auto? Maak dan gebruik van de kenteken-tool. Middels deze tool kies u de gewenste trekhaak en ontvangt u meteen de all-inclusive prijs voor uw auto. We hebben meer dan 60 vestigingen verspreid over heel Nederland, dus er is altijd wel een vestiging in uw buurt. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u bellen naar 085 – 2020660, een e-mail sturen naar info@trekhaakcentrum.nl of gebruik maken van het contactformulier aan de rechterzijde van deze pagina.

Volg ons