Vragen? Neem dan contact op: 085-2020660 of via chat

Offerte aanvragen

Menu

Grizzly – Trekhaak

Trekhaak monteren

Trekhaak 
Wilt u graag een trekhaak op uw auto laten monteren? Dit kan bij Trekhaakcentrum. Wij zijn specialist op het gebied van alle soorten trekhaken. Wij geven u altijd advies op maat over de verschillende mogelijkheden voor uw auto, zodat u uitkomt bij een trekhaak dat bij uw wensen en uw auto past.

Specialisme 
Trekhaakcentrum is een keten van bedrijven. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het monteren van trekhaken. Hierbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van Europees goedgekeurde trekhaak-systemen van diverse fabrikanten. Al deze bedrijven zijn gelieerd aan de ACS groep. ACS is ontwikkelaar en producent van afneembare trekhaken met een hoog kwaliteitsniveau. Bovendien is het, dankzij moderne bekabelingssystemen van nieuw ontwikkelde voertuigen, mogelijk om extra functies aan te bieden. Daarbij valt te denken aan: Parkeersensor (PDC) uitschakeling; Mistlampuitschakeling; TSP: trailer stability program: een uitbreiding op het voertuig ESP; Achteruitrijlampen op caravan of aanhanger.

Indien gewenst kunnen wij door gebruik te maken van originele kabelsets en de samenwerking met de desbetreffende dealer uw extra wensen geheel voor u uitvoeren.

Meer informatie 
Overweegt u ook een trekhaak te laten monteren op uw auto? Vraag eenvoudig de prijs op van uw trekhaak of bel naar telefoonnummer: 085-2020660 en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Volg ons