Vragen? Neem dan contact op: 085-2020660 of via chat

Offerte aanvragen

Menu

De merken van Trekhaakcentrum.nl

Trekhaakcentrum.nl specialiseert zich in de montage van A-merken trekhaken waaronder Brink, Bosal en Westfalia. Onze vestigingen zijn garagebedrijven en (merk)dealer organisaties die vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Trekhaakcentrum verkoopt geen losse artikelen, maar alleen een compleet gemonteerd product. Het complete product bestaat uit een trekhaak, kabelset en het coderen van de boordcomputer. Een kabelset van een moderne auto wordt aangesloten via het CAN-bus systeem van de auto. Niet alle auto’s herkennen een aangesloten kabelset direct, in deze gevallen dient de boordcomputer van de auto een update te krijgen. Deze update kunnen wij voor u verzorgen, u hoeft dus niet achteraf nog naar een dealer.

  • Direct uit voorraad van de fabrikant geleverd. Om de trekhaakmontage zo snel mogelijk te laten plaatsvinden hebben wij real-time inzicht in de voorraadbeheer systemen van de A-merk fabrikanten. Hierdoor kunnen wij altijd een geschikte trekhaak en kabelset voor uw auto op locatie krijgen. Het is zelfs mogelijk om binnen 24 uur een trekhaak te laten monteren. Informeer naar de mogelijkheden.
  • Deskundig en compleet advies. Trekhaakcentrum.nl heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van trekhaakmontages. Deze ervaring wordt ingezet om orienterende klanten van A tot Z te informeren. Wij verschaffen informatie over de mogelijke trekhaak oplossingen, of deze esthetische wijzigingen van uw auto tot gevolg hebben en of de kabelset ingeleerd moet worden in de boordcomputer van uw auto. Bij Trekhaakcentrum.nl komt u nooit voor verrassingen te staan. Zonder twijfel, het beste advies.

Trekhaakcentrum.nl levert complete trekhaken, all-in inclusief montage en elektrische aansluiting, voor de volgende merken:

Brink logo

bosalorislogo2

westfalialogo

ealogo

ecslogo

GDWlogo

Volg ons