Vragen? Neem dan contact op: 085-2020660 of via chat

Offerte aanvragen

Menu

Premium kwaliteit tegen een voordelige prijs

Trekhaakcentrum.nl is met jarenlange ervaring expert op het gebied van trekhaakmontages en geeft in alle gevallen het meest complete advies en biedt verschillende mogelijkheden waaruit een all-inclusive prijs volgt. Trekhaakcentrum.nl is onafhankelijk en levert en monteert alle reguliere A-merk trekhaken en kabelsets waaronder Brink, ECS, Bosal, GDW, Aragon, Westfalia, Jaeger of AutoHak, afhankelijk van het model & merk auto en de beschikbaarheid.

Bovendien krijgt u altijd standaard fabrieksgarantie van 1 jaar. U kunt bij Trekhaakcentrum zelfs 2 jaar extra garantie aanvragen bovenop de standaard fabrieksgarantie! Mocht u gedurende deze periode problemen krijgen met uw trekhaak of kabelset, kunt u rekenen op de service en het vakmanschap van Trekhaakcentrum. Dat betekent in totaal 3 jaar garantie op zowel de materialen als de montage na de vermelde inbouwdatum (in plaats van één jaar standaard fabrieksgarantie op alleen materiaal).

Lees hier hoe u de aanvullende 24 maanden garantie kunt aanvragen!

Via onze online kentekentool kunt u direct en eenvoudig een all-inclusive prijs opvragen voor de montage van een trekhaak voor uw auto door uw kenteken in te vullen. Weet u uw kenteken niet? Dan kunt u nog steeds online een prijs opvragen door het invullen van het merk, model en bouwjaar van uw auto.

//