Vragen? Neem dan contact op: 085-2020660 of via chat

Offerte aanvragen

Menu

WIN een half jaar GRATIS auto wassen!

Actievoorwaarden Facebook actie WIN een half jaar GRATIS auto wassen!

Deze actie wordt georganiseerd door Trekhaakcentrum.nl. Voor deelname aan de winactie gelden onderstaande regels.

Door deel te nemen aan deze winactie gaat de kandidaat automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.

Deelname is pas geldig wanneer;

  • De kandidaat in september 2018 een trekhaak bij een van onze Trekhaakcentrum.nl-vestigingen laat monteren.
  • De kandidaat de officiële Facebookpagina van de betreffende Trekhaakcentrum.nl-vestiging liked en volgt, in ieder geval tot en met de bekendmaking van de winner.

Deelname aan de actie is alleen geldig in september 2018. Per Trekhaakcentrum.nl-vestiging wordt begin oktober één willekeurige winnaar getrokken die voldoet aan bovengenoemde voorwaarden. De winnaars worden vervolgens via de betreffende Facebookpagina’s bekend gemaakt en geven toestemming om zijn of haar naam en eventueel mogelijke foto’s kosteloos te gebruiken bij promotionele activiteiten in verband met de prijs. Medewerkers van Trekhaakcentrum.nl zijn uitgesloten van deelname.

De te winnen prijs betreft een 6-tal nationale autowasbonnen per winnaar t.w.v. 7,50 per stuk. Elke winnaar ontvangt per autowasbon een code die digitaal moet worden geactiveerd, waarna de autowasbonnen per post worden opgestuurd. De autowasbonnen dienen in oktober 2018 te worden geactiveerd via www.autowasbon.nl en zijn een half jaar geldig (van oktober 2018 t/m maart 2019) bij de ruim 800 aangesloten autowasstraten in Nederland. De prijs is niet in te ruilen voor een geldbedrag of andere prijs.

    

Deze actie is inmiddels verlopen

//