Vragen? Neem dan contact op: 085-2020660 of via chat

Offerte aanvragen

Menu

GDW Trekhaak

Een van de trekhaken die Trekhaakcentrum monteert onder uw auto is een GDW Trekhaak. Het merk GDW staat al jaren bekend om hun top kwaliteit aan trekhaken, maar ook aan fietsendragers en kabelsets. Met veel secuur monteren wij makkelijk onder uw auto een GDW trekhaak. Ontdek hier waarom wij een GDW trekhaak monteren onder uw auto!

Een GDW trekhak al sinds 1952!

GDW onstond in 1952 in het Belgische plaatsje Waregem. Tot op de dag van vandaag is GDW een familiebedrijf wat de perfecte pasvorm hoog in het vaandel heeft staan. Het bedrijf is tot de dag van vandaag uitgegroeid tot een trekhaak specialist met 5 productiecentrums verspreid over Belgie, Frankrijk en Denemarken. Een GDW trekhaak wordt uiterste zorgvuldig gemaakt met verschillende laser en snijtechnieken. Niet voor niks staat een GDW trekhaak bekend om hun perfect pasvorm. Daarnaast ontwikkeld GDW iedere jaar weer nieuwe trekhaken voor nieuwe automodellen.

Meer dan alleen een GDW Trekhaak

Naast dat wij een GDW trekhaak monteren, monteren wij ook vele andere trekhaken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een trekhaak van de merken Brink, Bosal of Westfalia. Iedere merk trekhaak heeft zijn eigen kenmerken. Een van de kenmerken van een GDW trekhaak is dat de trekhaak van hoge kwaliteit materialen is gemaakt. Daarnaast wordt een GDW trekhaak veelvuldig getest. Zo kan u altijd veilig met een GDW trekhaak de weg op!

Vragen over een GDW Trekhaak?

Ook bij ons kan er een GDW trekhaak onder uw auto worden gemonteerd. Wilt u weten welke trekhaak onder uw auto past? Neem dan contact met ons via het telefoonnummer 085 2020660 of vraag een offerte aan met de kentekentool. Onze medewerkers staan u graag te worden met al u GDW trekhaak vragen. Daarnaast is er altijd wel een Trekhaakcentrum vestiging bij u in de buurt. Wij zien u graag terug bij Trekhaakcentrum!

Volg ons