Vragen? Neem dan contact op: 085-2020660 of via chat

Offerte aanvragen

Menu

Fiat Adria trekhaak camper

Fiat Adria trekhaak camper

Wanneer u een trekhaak aan uw camper bevestigt, beleeft u nog meer plezier aan uw vakantievoertuig. De mogelijkheden en vrijheid nemen namelijk drastisch toe. Doordat een camper of kampeerauto geen standaard voertuig is, is er voor uw camper helaas geen standaard trekhaak beschikbaar. Bij Trekhaakcentrum weten we echter wel raad met uw Fiat Adria camper. Vul hiernaast in het aanvraagformulier zoveel mogelijk velden in en wij gaan voor u op zoek naar een passende trekhaak voor uw Fiat Adria. Welke camper trekhaak het meest geschikt wordt bevonden, hangt namelijk af van diverse factoren, waaronder het bouwjaar en het chassis.

Afneembare trekhaak camper

Voor diverse campermerken en modellen is er ook een afneembare trekhaak beschikbaar. Dit kunnen wij op aanvraag voor u controleren door de voertuiggegevens, die in het aanvraagformulier vermeld staan. Een afneembare camper trekhaak heeft als voordeel dat de kogelstang van de camper trekhaak niet altijd zichtbaar hoeft te zijn. Zo blijft het fraaie design van uw camper intact.

Trekhaak camper monteren

Na het indienen van een aanvraag, gaan onze vakkundige medewerkers op zoek naar de meest geschikte camper trekhaak oplossing. De meest geschikte trekhaak wordt middels een heldere offerte naar u gecommuniceerd. De gunstige all-in prijs is niet alleen voor de trekhaak levering, maar ook voor de trekhaak montage en eventuele chassisverlenging. Om de trekhaak aan uw Fiat Adria camper te laten monteren, dient u vooraf een afspraak te maken met een vestiging naar keuze. Dit kan eenvoudig online of telefonisch. Na het afleveren van uw camper, wordt de camper trekhaak door vakkundige monteurs bevestigd.

Waar kunt u in Nederland terecht voor het monteren van een Fiat Adria camper trekhaak?

Trekhaakcentrum is actief in heel Nederland. U kunt ons vinden in onder andere Amsterdam, Groningen, Dordrecht, Middelburg en Maastricht. Met inmiddels ruim 85 vestigingen verspreid over Nederland, kunt u overal terecht voor de levering en de montage van een Fiat Adria camper trekhaak. Naast onze monteurs in de vestigingen, staan ook onze klantvriendelijke medewerkers van de klantenservice u altijd graag te woord. Wilt u weten welke vestiging voor u de dichtstbijzijnde vestiging is? Bekijk dan het overzicht met al onze Trekhaakcentrum vestigingen.

Volg ons