Vragen? Neem dan contact op: 085-2020660 of via chat

Offerte aanvragen

Menu

Brink Trekhaken

Ook voor een geschikte Brink trekhaak bent u bij Trekhaakcentrum.nl aan het juiste adres. Trekhaakcentrum staat al sinds jaar en dag bekend als dé trekhaakspecialist van de Benelux. Daarom bieden wij ook een Brink Trekhaak aan. Brink is al sinds 1903 in het vak van de trekhaken en is daarom al jaren een betrouwbare partner. De voordelen van een Brink trekhaak op een rij:

Brink trekhaken, een betrouwbare partner

Door jarenlange ervaring is Brink uitgegroeid tot één van de grootste trekhaak ondernemingen in de wereld. Een trekhaak moet betrouwbaar zijn. Daarom heeft Brink voor iedere trekhaak strenge eisen, waaronder dat een Brink trekhaak gecertificeerd moet zijn met de TÜV normering. Daarnaast heeft Brink ook een eigen testcentrum waar ze uitgebreid hun trekhaken kunnen testen. Zo weet u zeker dat u elke keer weer met een gerust hart de weg op kan. Een Brink trekhaak zorgt voor een veilig gevoel.

Voor iedere auto een geschikte Brink trekhaak

Brink produceert elk jaar meer dan 2.000 verschillende trekhaken. Daarnaast ontwikkelt Brink ook ieder jaar 200 nieuwe trekhaken. Dit komt doordat er elk jaar nieuwe modellen auto’s worden gelanceerd. Hier speelt Brink op in door goede contacten te onderhouden met de automerken. Zo hoeft u nooit te twijfelen of Brink een goede trekhaak voor uw auto heeft. Verder is een Brink trekhaak de meest gemonteerde trekhaak binnen Trekhaakcentrum.

Maak een afspraak!

Bent u op zoek naar een geschikte Brink trekhaak voor uw auto? Neem dan contact met ons op of bezoek één van onze vestigingen in Nederland. Met meer dan 75 vestigingen zit er altijd wel een Trekhaakcentrum bij u in de buurt. Naast een Brink trekhaak heeft Trekhaakcentrum ook trekhaken van merken als Westfalia en GDW. Bekijk snel door middel van onze kentekentool hoe veel het monteren van een Brink trekhaak kost voor uw auto!

Volg ons